6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Brooks England

Brooks

Brooks er britisk og producerer håndlavede cykelsadler til ethvert behov. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1866 og har siden manifesteret sig som et klassisk brand, med stor respekt for deres håndværk. Sadlerne er håndlavede og fremstillet i okse kernelæder af allerhøjeste kvalitet. Brooks har sadler til ethvert behov, om du er pendler, motionist, eller blot en fan af klassisk håndværk.

Succesrig producent med håndværket i orden 

Et par år efter grundlæggelsen begyndte virksomheden med stor succes at producere cykelsadler til race. Brooks formåede som en af de første, at finde den optimale balance mellem komfort, fart, design og kvalitet. Netop denne formel har været med til at etablere firmaet som et af de mest kendte, indenfor cykling og cykelsport. Siden fulgte mønstrede damesadler, og en verdensomspændende popularitet.

Brooks sadler tilpasser sig brugeren over tid, og leveres med lang garanti og medfølgende fedt til vedligeholdelse. Her på siden kan du altid følge med i vores sortiment. Flere af vores retromodeller i butikken er desuden udstyret med virksomhedens sadler.