6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
BoBike

Bobike barnestol

BoBike er en af Europas førende producenter af barnestoler til cykler. Barnestolene er enkle i design, funktionelle, håndterbare og følger de højeste standarder for cykelsikkerhed.
Stolene både designes og produceres i Holland, hvor Bobike har hovedsæde. Virksomhedens produkter er kendetegnet af ekstremt høj kvalitet, og ligeledes høj sikkerhed. Ligesom i Danmark, udgør cyklen også i Holland et af de mest benyttede transportmidler. Kravene og forventningerne til sikkerheden er derfor helt i top. 

Barnestole til ethvert behov
Bobike producerer stole for børn i aldrene 9 måneder til 10 år. De mindste stole monteres forrest på cyklen og klarer en maxvægt på 15 kg. Herfra placeres stolene bagest på cyklen, med produkter i varierende størrelser. Maxvægten for de største af Bobikes produkter er hele 35 kg. Virksomheden har siden 2013 været ejet af portugisiske Polisport, der også specialiserer sig i produktionen af barnestole og cykelanhængere

Hos Cykelexperten udbyder vi et udvalg af de mest populære produkter fra Bobike. Både stole og tilbehør i varierende størrelser og farver.