6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Bluegrass

Bluegrass

Bluegrass er en gren af den italienske hjelmproducent Met, og blev skabt for at producere ekstra beskyttelse til de allermest ekstreme mountainbikeruter. Virksomheden producerer rygskjold, knæbeskyttere og albuebeskyttere og er blandt de mest populære af slagsen i verden. Her på siden kan du finde vores udvalg af produkter fra Bluegrass.

Skal man bruge rygskjold når man cykler MTB? spørgsmålet er nok snarere er det en god idé? Svarer er JA! Det er rigtigt mange af jer der spørger sig selv om. Tal fra Danmarks statistik viser at antallet af MTB cykelryttere stiger år for år, desværre gør skaderne det også.

Rygskjold til Mountainbike

Vi er kommet til det punkt hvor de fleste danskere accepterer cykelhjelmen, særligt i skoven. Du ser INGEN køre uden cykelhjelm. Men er rygskjold til mountainbike en god idé? Selvfølgelig spørgsmålet er snarere, kan du holde ud at køre med det? Bluegrass udvikler rygskjold der føles som en bluse eller vest. Vælg et rygskjold efter temperament, og pengepung. Et billigt rygskjold er bedre end slet ikke noget rygskjold, og vælg det der føles og ser mest behageligt ud. For et MTB rygskjold hjælper ikke hvis du efterlader det hjemme i skabet.