6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Avid

Avid

Avid er eget af den amerikanske virksomhed SRAM der specialiserer sig i cykelkomponenter og tilbehør. Virksomheden producerer bremser til en række forskellige formål. Særligt på mountainbikesiden er virksomheden dog stor, med et enormt udvalg af hydrauliske bremser.

Bremser og Værktøj


Gennem mange år har Avid og SRAM leveret komponenter til både motionisten og den seriøse rytter. Deres produktsortiment bærer således præg af denne store diversitet.

Producenten er blandt de foretrukne, når det kommer til mtb. Med en lang række cykelvirksomheder som kunder. Bremserne er kendt som nogle af de bedste i verden, med god driftsikkerhed og effektiv ydeevne. Som bruger er du altid i fuld kontrol.

Hos Cykelexperten holder vi et varierende sortiment af Avid-produkter. Til butikken udbyder vi desuden et udvalg af værktøj til håndtering af hydrauliske bremser, så hjemmereparationen bliver bare lidt mere håndgribelig. Hvis du søger et specifikt produkt, kan du med fordel give os et kald, eller besøge os i butikken i Vanløse.