6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

WOW-Udsalg: Masser af damecykler på tilbud!

Så er der WOW-Udsalg hos Cykelexperten.dk. Massevis af billige damecykler på tilbud, til dem skal motionere, til dem der skal i skole og på arbejde, og til dem der bare elsker at cykle.

Både i webshoppen og i Megastore finder du stribevis af stærke tilbud på alle typer damecykler. Alt fra klassiske damecykler til toptunede racercykler og alt ind imellem.

Internationale producenter
Søger du en racercykel kan du både online og i vores specialindrettede kvindeafdeling i Megastore opleve et væld af fede modeller fra en række store, internationale producenter. Herunder hører eksempelvis: Giant Liv, Specialized, Scott, Bianchi, Pinarello, næsten alle med nedsatte modeller iblandt. Her finder du både modeller i carbon og aluminium, med masser af lækkert udstyr og i næsten alle tænkelige prislag.

De samme producenter kan desuden bryste sig af et udvalg der også tæller mountainbikes, hybrid-modeller og lynhurtige citybikes. I citybike-kategorien er særligt Giant Liv og Specialized stærke, med henholdsvis Thrive og Sirrus serierne. Her får du racerlignende stel, men med fladt styr, skivebremser, bredere dæk og mulighed for montering af masser af hverdagsudstyr. Det er de hurtige citybikes til motionisten eller pendleren med langt til og fra.

Stort hverdagsudvalg
Er du på udkig efter en mere hverdagsorienteret cykel, f.eks. en klassisk shopping-model med kurv, kædeskærm og det meste andet udstyr, er udvalget også stort, og tilbuddene mange. Her finder du populære, danske mærker som Kildemoes, Centurion og MBK. Med slidstærke komponenter, robuste stel og masser af komfort, er du sikret en fantastisk tur, uanset omgivelser og distance. Hverdagssegmentet er det største hos Cykelexperten.dk og udvalget både online og i butik er kæmpestort.

Se de mange tilbud på webshoppen eller læg vejen forbi Megastore, hvor vi har åbent alle ugens dage. Her står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig med at finde cyklen efter dine behov.