6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

BMC Speedfox: Ny full-suspension MTB hos Cykelexperten.dk!

Speedfox er trail-cyklen til den kræsne rytter. Let, robust, alsidig og lynende hurtig er nogle af de adjektiver der benyttes i beskrivelsen af den populære full-suspension mountainbike fra den schweiziske producent. Modellen kan både benyttes i opadgående terræn, på de teknisk spor, i krævende downhill-segmenter, og er designet til at kunne modstå hyppige tæsk. En fed detalje i den sammenhæng er den indbyggede beskyttelsesplade på bunden af kranken, der beskytter stellet mod underlaget.

Fleksibilitet i sporet
Både stel og affjedring er designet for maksimal kontrol og stivhed på sporet, og er derfor særligt godt egnet til de hurtige, danske spor. Flere af Speedfox-modellerne kommer med BMC’s eget TrailSync-system. Systemet tillader dig med et tryk på en knap, at optimere indstillingen i affjedring og sadelpind til klatring, downhill og alt ind imellem.

Fra carbon til aluminium
Speedfox fås i tre forskellige udgaver. Alle med samme platform, men med varierende udstyr og i varierende materialer.

Speedfox 01 er topmodellen med fuldt carbon stel, Sram GX geargruppe, og HX 1501-hjulsæt fra DT Swiss. 01 er desuden udstyret med TrailSync-systemet.

Speedfox 02 er det billigere alternativ til 01, med den primære andel af rammen i carbon og baggaffel i aluminium. Gearsystemet fra Sram er det samme som på 01, mens hjulsættet ligeledes er fra DT Swiss.

Også Speedfox 02 kommer med BMC TrailSync.

Speedfox 03 er udført i aluminium, men besidder mange af de samme egenskaber som de dyrere udgaver af modellen. Geometrien er stadig udarbejdet med køreglæde for øje og udstyret af høj kvalitet.

Speedfox er til dig der gerne vil have det sjovt på sporet, uden at gå på kompromis med farten. De forskellige prisniveauer egner modellen til både begynderen, den øvede motionist og den seriøse cykelrytter.

Oplev modellerne
Læg vejen forbi Megastore hvor vi har Speedfox udstillet og klar til en prøvetur. Se de forskellige modeller herunder:
Speedfox 01 https://cykelexperten.dk/bmc-speedfox-01-one-2020/
Speedfox 02 One https://cykelexperten.dk/bmc-speedfox-02-one-2020/
Speedfox 02 Two https://cykelexperten.dk/bmc-speedfox-02-two-2020/
Speedfox 03 One https://cykelexperten.dk/bmc-speedfox-03-one-2020/
Speedfox 03 Two https://cykelexperten.dk/bmc-speedfox-03-two-2020/