Assos Benvarmer legWarmer_evo7 Overtræksben

899 DKK

Betal først i Februar!Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i Februar 2018. Læs mere om Viabill her.Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.)Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Assos Benvarmer er ideel til at holde benene varme hele året. Assos overtræksben er fremstillet af 4 forskellige materialer og består i knæområdet af dobbeltlag hvilket gør den ekstra komfortabel og sikrer maksimal stabilitet omkring knæet.

Ryd

Det nyeste inden for benvarmere! Assos har valgt at forøge mængden af stof over låret, hvilket næsten giver dig varme helt op til hoften. Leg Warmer giver en helt fantastisk varme med maksimal komfort – uden at de nedsætter og hindrer din bevægelse! Den anbefales til overgangsperioder, forår, efterår og tidlig vinter. Men i Danmark kan du sagtens bruge den helårs hvis vinteren er mild.

Vægt 1 kg
CX Tøjstørrelser

0 (XS-S), I (M-L), II (XL-XLG)