Morgan Blue Olie Rolls Pro 125ml dryp flaske

129 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Brug “Tourens” smøremiddel. Morgan Blue er sponsor for et utal af Pro Tour hold. Således er ca. 80% af alle kæder smurt med Morgan Blue i Tour de France.

Morgan Blue Rols Pro Olie. Videre udvikling af deres mest populære olie “Syn Lube” – en Pro udgave. Endnu lavere friktion og endnu mere smidige gearskift. Rolls Pro er et fantastisk smøremiddel til våde og helårs forhold. En tyk og drøj olie som forebygger korrosion på kæde, gear og andre bevægelige dele. Giver en lavere friktion, og et jævnere gearskift. Den er bedst at sammenligne med Finish Line Cross Country olien – men ikke nær så klistret og sticky.

Varenummer (SKU): 28AR00136 Varekategorier: , , , Brand:
Vægt 1 kg

Du kunne også være interesseret i...