Hop til indholdet.

Lygtetid - hvornår skal cykellygterne tændes ➤ Live opdatering!

Hvornår er det lygtetid?
Det er fejlagtigt at tro at lys på cyklen følger gadelygterne! Sådan er reglerne ikke for lys på cyklen! Cykellygter skal bruges fra solnedgang til solopgang eller hele dagen, hvis sigtbarheden er dårlig.

Vi har kun godkendte cykellygter i sortiment, og tilmed helt nye “Daytime” lights fra Bontrager – beregnet til at bruge HELE DAGEN for ekstra synlighed!

Blackburn Central 200 Forlygte

Bestseller – vandtæt forlygte med kraftig 200 lumens bred lyskegle. Lygten har 4 trin og kan lyse fra 6-21 timer. Cykelygten er kompakt og er med indbygget genopladeligt batteri. USB oplader ledning medfølger.

Lille og effektiv forlygte med 200 lumens
Synlig batteri indikator
Har 4 indstillings-muligheder
Genopladelig med det medfølgende opladnings-kabel
Nem og hurtig montering på styret
Kan lyse op til 21 timer

DKK 279,- (før 449,-)

 

Blackburn Super Flea Baglygte

Godkendt diode baglygte med 15-28 timers brænde tid. Lygten er vandtæt og med USB opladning. Lygten vejer kun 36 gram og har alsidige monterings muligheder. Svært at finde en bedre baglygte til prisen..

DKK 239,- (før 429,-)

 

Blackburn Click Combo Lygtesæt

Kompakt lygtesæt bestående af Blackburn Voyager og Blackburn Mars lygter der passer til ALLE cykler, super nemme at montere. Diode forlygte og baglygte med fokus optik, og 2 stærke LED-lys med 15 lumen. Synlige hele vejen rundt. Unik “Klik on/off” lygteglas kontakt. Brændtid: 70 timer (konstant) / 140 timer (flash).

DKK 149,- (før 249,-)

 

Bontrager Ion 100 Daytime-Running

Dagkørelys (DRL) – Daytime Running Lights (DRL). Altid tændt. Ion 100 R City og R Flare ses klart og tydeligt i dagtimerne og er beregnet til cykling i byen. Med en bred lyskegle, fokuseret optik og et varierende blinkmønster kan denne lygte ses på 500 meters afstand i dagslys.

DKK 599,-

 

Lezyne Macro Drive 600XL & Micro Drive Lygtesæt “TESTVINDER”

VANVITTIGT GODT LYGTESÆT TIL DANMARKS BEDSTE PRIS! Siden testen er forlygten blevet opgraderet fra 300XL til 600XL, så der er virkeligt smæk på lyset for skillingerne!

DKK 699,- (før 899,-)