6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykler leveres 100% samlet og køreklar


Hos Cykelexperten.dk leverer vi ALTID din cykel 100% samlet. Uanset om du køber den med eller uden tilbehør får du cyklen leveret så den er til at køre på med det samme. Her kommer den IKKE med drejet styr og tilbehøret liggende ved siden af!

Selvom du ikke har den største forstand på cykler kan du roligt bestille standard udstyr som kurv, støtteben, lås, skærme m.v. i det vi altid finder den korrekte variant der passer til lige din cykel!

Hos Cykelexperten.dk er vi unikke, i det at det både er cykelmekanikere der sælger, samler og pakker din cykel til levering!

Cykler der skal sendes er pakket yderst forsvarligt ind, hvilket gør at vi ingen transportskader har. Så alt hvad du skal gøre, når du modtager din cykel, er at tage den ud af pappet, og så er du køreklar.

Levering af cykler

Levering sker med egen chauffør eller Danske Fragtmænd!
I nærområder leverer en af vores to chauffører selv cyklen på din adresse, og du har mulighed for at få indstillet styr og saddelhøjde m.v.

I resten af Danmark benytter vi Danske Fragtmænd.

Skal jeg være hjemme på leveringsdagen?
Ved bestilling kan du skrive noter og kommentarer vedrørende din levering, og vi kan også ringe dig op og aftale nærmere.

Hvis der ikke er nogen hjemme til at tage imod cyklen ved leveringen, anbefaler vi at du giver besked om hvor cyklen kan stilles. 

Hvad koster fragten?
Det koster fra 249 kr. pr. cykel for levering af cykel og evt. tilbehør bestilt sammen med cyklen. Cyklen bliver typisk sendt med Danske Fragtmænd, men befinder du dig i Storkøbenhavn kan cyklen blive leveret af vores egen chauffør.

Bemærk: Betaler du via Lånlet Rentefritlån er fragtprisen kr. 399 for levering af cykler.
Bemærk: På specifikke ONLINE TILBUD er prisen for levering kr. 399 for levering af cykler. Det fremgår på selve varen, eller ved checkout!

Afhentning

Kan jeg selv afhente cyklen/varen i butikken på Slotsherrensvej 103 i  Vanløse?
Det er muligt at afhente cyklen/varen i butikken på Slotsherrensvej 103 i Vanløse. Når cyklen og eller tilbehøret er klar til afhentning, vil du modtage en opringning, sms eller en e-mail for nærmere aftale om afhentningstidspunktet.

Det er muligt at afhente i tidsrummet: 
Hverdage 9-17
Lørdage 9-15
Søndage LUKKET - dog har vi åbent udvalgte søndage, som du kan se her.

Cykelexperten.dk
Slotsherrensvej 103
2720  Vanløse
tlf. 72 30 18 17