6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykler leveres 100% samlet og k√łreklar


Hos Cykelexperten.dk leverer vi ALTID din cykel 100% samlet. Uanset om du køber den med eller uden tilbehør får du cyklen leveret så den er til at køre på med det samme. Her kommer den IKKE med drejet styr og tilbehøret liggende ved siden af!

Selvom du ikke har den største forstand på cykler kan du roligt bestille standard udstyr som kurv, støtteben, lås, skærme m.v. i det vi altid finder den korrekte variant der passer til lige din cykel!

Hos Cykelexperten.dk er vi unikke, i det at det både er cykelmekanikere der sælger, samler og pakker din cykel til levering!

Cykler der skal sendes er pakket yderst forsvarligt ind, hvilket gør at vi ingen transportskader har. Så alt hvad du skal gøre, når du modtager din cykel, er at tage den ud af pappet, og så er du køreklar.

Levering af cykler

Levering sker med egen chauff√łr eller Danske Fragtm√¶nd!
I n√¶romr√•der leverer en af vores to chauff√łrer selv cyklen p√• din adresse, og du har mulighed for at f√• indstillet styr og saddelh√łjde m.v.

I resten af Danmark benytter vi Danske Fragtmænd.

Skal jeg være hjemme på leveringsdagen?
Ved bestilling kan du skrive noter og kommentarer vedr√łrende din levering, og vi kan ogs√• ringe dig op og aftale n√¶rmere.

Hvis der ikke er nogen hjemme til at tage imod cyklen ved leveringen, anbefaler vi at du giver besked om hvor cyklen kan stilles. 

Hvad koster fragten?
Det koster fra 249 kr. pr. cykel for levering af cykel og evt. tilbeh√łr bestilt sammen med cyklen. Cyklen bliver typisk sendt med Danske Fragtm√¶nd, men befinder du dig i Stork√łbenhavn kan cyklen blive leveret af vores egen chauff√łr.

Bem√¶rk: Betaler du via L√•nlet Rentefritl√•n er fragtprisen kr. 399 for levering af cykler.
Bemærk: På specifikke ONLINE TILBUD er prisen for levering kr. 399 for levering af cykler. Det fremgår på selve varen, eller ved checkout!

Afhentning

Kan jeg selv afhente cyklen/varen i butikken p√• Slotsherrensvej 103 i  Vanl√łse?
Det er muligt at afhente cyklen/varen i butikken p√• Slotsherrensvej 103 i Vanl√łse. N√•r cyklen og eller tilbeh√łret er klar til afhentning, vil du modtage en opringning, sms eller en e-mail for n√¶rmere aftale om afhentningstidspunktet.

Det er muligt at afhente i tidsrummet: 
Hverdage 9-17
L√łrdage 9-15
S√łndage LUKKET - dog har vi √•bent udvalgte s√łndage, som du kan se her.

Cykelexperten.dk
Slotsherrensvej 103
2720  Vanl√łse
tlf. 72 30 18 17