Hop til indholdet.

Cykelexperten.dk har førertrøjen på under Giro d’Italia 2018

…mens de cykler 101 års udgaven af Giro d’Italia her fra d. 4. maj til 27. maj 2018. Skal du da ud og trampe i Danmark. Den danske racercykel sæson er for alvor startet i denne solbestrålede maj måned… Derfor skal du benytte dig af at vi i de næste 3 uger forkæler dig med gode tilbud på racercykler, tilbehør og udstyr.

Minimum 15% på alle Giant Racercykler over kr. 10.000 vi har på lager!
Benyt dig at nedenståede tilbud under hele Giroen!
Kom forbi MEGASTORE i Vanløse eller shop online!

Giro D'italia 100 års logo

Hvor kan jeg følge med i Giro d’Italia

På dansk (Italien Rundt) er et stort etapeløb i cykling, som køres hen over tre uger i maj hvert år i Italien. Efter en række år med Giro d’Italia cykelløbet på TV 2, så er det nu Eurosport, du skal over på for at se årets første Grand Tour – se sendetider. De har til gengæld næsten ryddet hele sendefladen til fordel for Giro’en. Thomas Bay og Brian Holm vil være Giro kommentatorer på Eurosport.

Vi kan anbefale følgende medier hvis du vil følge med bag ved tastaturet: 
TV2Sport.dk, Feltet.dk, Ekstrabladet.dk

Dansk Deltagelse

De danske ryttere der stiller op i årets Giro er: Jesper Hansen (Astana), Lars Bak (Lotto), Mads Pedersen (Trek) og Christopher Juul-Jensen (Orica). Vil du følge dem  i årets første Grand Tour strabadser kan vi anbefale disse etaper….

Giro Favoritter:
Nairo Quintana (Team Moviestar)
Vincenzo Nibali (Bahrain Merida)
Steven Kruijswijk (Team Lotto NL – Jumbo)
Mikel Landa (Team Sky)
Thibaut Pinot (FDJ)

Trøjerne

I Tour de France er føretrøjen gul – men i Giro’en er føretrøjen lyserød og kaldes “Maglia Rosa”, og bjergtrøjen er grøn og kaldes “Maglia Verde”. Til sidst er point-trøjen lilla og kaldes “Maglia Ciclimano”.

Fantastiske Cykeltilbud under Giroen

Look Keo Classic 2Look Keo Classic 2 pedaler

kr, 499,-
kr. 699,-

Velotoze Latex Overtræk

fra. kr, 109,-
kr. 199,-

Lezyne Sadeltaske KitLezyne MEGA Kit m. Co2 pumpe

kr, 449,-
kr. 599,-

Lezyne co2 Patch KitLezyne co2 + Patch Kit

kr, 169,-
kr. 239,-

Abus Ionus Kældelås

kr, 399,-
kr. 499,-

Scott Cadence Plus

kr, 1699,-
kr. 1899,-

Suomy Timeless

kr, 699,-
kr. 849,-

Abus GameChanger

kr, 1499,-
forudbestil

Rudy Project Rush

kr, 599,-
kr. 699,-

BBB Condor + Brille

kr, 599,-
kr. 799,-

…hvad gør du på dårlige regnvejrs fyldte dage? Maj byder på regn og kulde. Har du overvejet at flytte træningen inden for? Måske kører nogle af Giro ruterne, mens du tilmed ser dagen løb? Træningen på en hometrainer føles fuldstændig som at køre en tur udenfor, men maskinen kan bare langt mere end blot at simulere en cykeltur. Hvis man dykker lidt dybere i dataen, så kan man se, at både en analyse af data og brugen af træningsfunktionerne, giver muligheden for at blive en langt bedre cykelrytter, hvis man benytter alle de muligheder, som maskinen byder på….

Om Giro d’Italia – Italien Rundt

Giro d’Italia også kaldet Giro’en er det første af de store så kaldte Grand-Tour’s der bliver kørt hvert år. De andre er Tour de France og Vuelta a Espana. Giro’en blev for første gang kørt i 1909 hvor der dengang var 8 etaper på 2448 km. Det har ændret sig en del siden.

I Tour de France er føretrøjen gul – men i Giro’en er føretrøjen lyserød og kaldes “Maglia Rosa”, og bjergtrøjen er grøn og kaldes “Maglia Verde”. Til sidst er point-trøjen lilla og kaldes “Maglia Ciclimano”.

 

100 Års Jubilæum

Løbet i år bliver på alle måder en smule særligt. Det er 100 års udgaven af løbet, og det eftertragtede Giro trofæ har i år fået et gyldent og pink look. Turen som blev præsenteret i Milano i oktober, præsenterede 21 spændende ruteprofiler, der krydres med et gigantisk arrangement og fejring af det 100 år.

Giro d'italia rute 2017