6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

SNE = SALT = RUST!

En ren cykel kører bedre og holder længere. Men SNE er lig med SALT og i perioder som disse kan du ikke bare se til. Du bør smøre din kæde og andre bevægelige dele minimum hver uge i perioder, hvor der er sne og salt på vejene. Start i dag!

Det er desværre ikke usædvanligt at vi i vinterperioden får spritnye cykler ned til 2 måneders service der ligner en 2 år gammel cykel! At smøre bevægelige dele, især kæder og gear – udvendige som indvendige er en del af ”egen-kontrollen” ;-). Det er IKKE noget du kan vente med til dit cykelservice. 

Søger du råd og vejledning – så slå vejen forbi MEGASTORE på Slotsherrensvej 103, Vanløse – så kan vi vejlede dig i køb af olie, og hjælpe dig med hvor og hvad du skal smøre. 

En klar anbefaling er at du smører med en kraftig olie. Vælg eller bestil Finish Line Cross Country “Grøn” som er en tyk helårsolie der klæber sig til kæden I vind, slud og regn. 

Det er enkelt!

Tag en kraftig klud som ikke tråder og tør kæden af igen og igen. Er kæden meget tør eller klistret, så brug evt. olie både før og efter for at bløde gamle skidt og olierester op på kæden.

Smør efterfølgende med Finish Line Grøn i spray eller flaske (smag og behag). Flasken er nem at have med på farten, spray giver en bedre fordeling!

Er der overskud på kontoen – rend cyklen over med rent vand!

Relaterede produkter