Yepp Maxi Easyfit Barnestol, Sort

1.299 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Yepp cykelstol er lavet i et let materiale som er stød absorberende. Selen er fastgjordt 5 steder og med puder på remmene der går ned foran. Fodbespændning sidder godt beskyttet så barnet ikke kan få fødderne i hjulet. Barnestol Yepp Maxi Easy Fit er en innovativ barnestol med et blødt sæde og ryglæn, som er behagelig for barnet at sidde i. Yepp Maxi Easy Fit er til montering direkte på bagagebæreren, og cykelstolen leveres inklusiv monteringsbeslag.

På lager

Varenummer (SKU): 020211 Varekategorier: , , Brand:

Yepp cykelstol er lavet i et let materiale som er stød absorberende. Selen er fastgjordt 5 steder og med puder på remmene der går ned foran. Fodbespændning sidder godt beskyttet så barnet ikke kan få fødderne i hjulet.
Stolen klarer børn op til 6 års alderen med en maks vægt på 22 KG. Der medfølger monteringsbeslag.

Yepp Maxi cykelstolen er godkendt i henhold til det europæiske sikkerhedskrav EN14344.

Yepp er tidligere cykel barnestol TESTVINDER i forbruger magasinet TÆNK.

Du kunne også være interesseret i...