28.1% Tilbud

Winther R1 Sport Dreng 3g 20" Sølv 2016

3.199 DKK 2.299 DKK

100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Winther R1 er den nye model i Winthers juniorprogram. Det superlette stel og de smalle dæk gør Winther R1 perfekt til både dagligt brug og til de længere ture med mor og far.

Køb specifikke Winther R1 skærme her.

Ryd
Varenummer: Winther_R1_Sport_Dreng_3g_20__S__lv_2016 Kategorier: , Tag: Brand:

Winther R1 er den nye model i Winthers juniorprogram. Det superlette stel og de smalle dæk gør Winther R1 perfekt til både dagligt brug og til de længere ture med mor og far. Winther har årtiers erfaring i at udvikle og bygge cykler til det nordiske klima. Vi kender klimaet og ved, hvad stel og komponenter skal kunne holde til. Vi har en stor kvalitetskontrol og går aldrig på kompromis, hvad enten det er kvalitet eller køreglæde. Det har vi lagt sammen i vores cykler for at kunne give dig og alle vores nordiske kunder den kvalitetscykel og den køreglæde I har fortjent. Leg og motion er vigtig for børn når de skal udvikle sig. Derfor er det vigtig at børn har mulighed for at cykle, løbe og gå. Hos Winther har vi gjort os umage med at lave cykler, der holder til det nordiske klima og de udfordringer en børnecykel unægtelig får.

Master Cykelstørrelse & Master Winther Farve

CX Bremsetype

,

CX Diverse Rest Varianter

Standard, Winther Skærmsæt + Lås + Støtteben (kr. 549,-)