15.6%

Winther R1 Sport 20" Pige 3g 2020 - Lilla

3.199 DKK 2.699 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Winther R1 Sport er en sportsorienteret juniorcykel. Det superlette stel og de smalle dæk gør Winther R1 perfekt til både dagligt brug og til de længere ture med mor og far eller når man skal køre fra de andre i klassen.

Køb specifikke Winther R1 skærme her.

Varen er udsolgt. Kontakt os for lagerstatus – tryk her

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:

Winther cykler har leveret kvalitet til det danske folk siden 1932, og er dermed et af de ældste cykelmærker i Danmark. Mange tænker straks på cykler for hele familien, når de hører navnet Winther. Winthers børnecykler har for længst placeret sig som et stærkt brand! De er blandt verdens bedste børnecykler!

Steltype Aluminium
Gear 3 Indv. Shimano Nexus
Forbremse V-Bremse
Bagbremse Fodbremse
Fælge (+ hjulstørrelse 20”
Kranksæt
 Skiftegreb
Forgaffel
Dæk
Vægt: 10.5kg
CX Cykel Farver (Pick)

CX Børnecykel Størrelser

CX Gear Antal

CX Årgang

CX Dame el Herre

,

CX Cykel Modeller

CX Geartype

CX Steltype

CX Farver

Mørk Lilla

CX Bremsetype

,

CX Varetype

,

Du kunne også være interesseret i...