25%

Winther Black Winther Cargo Herre 7g Fodbremse 2019

5.999 DKK 4.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Black Winther-serien er sit eget univers af helsort elegance. Black Winther Cargo er seriens lastvariant med kraftig bagagebærer foran.

Ryd

Winther cykler har leveret kvalitet til det danske folk siden 1932 og er dermed et af de ældste cykelmærker i Danmark. Med et tæt forgrenet netværk af forhandlere over hele landet er Winther også et af Danmarks mest udbredte cykelmærker. Alt i alt er der ikke noget at sige til, at Winther indtager en særlig position i forbrugernes bevidsthed. Mange tænker straks på cykler for hele familien, når de hører navnet Winther. Winthers børnecykler har for længst placeret sig som et stærkt brand. Og vi tænker altid god integration mellem cykler til børn og voksne ind i Winther-programmet. Man kan ofte finde en juniorudgave af samme slags cykel, som far og mor kører på.

Steltype Aluminium
Gear 7 Indv. Shimano Nexus
Forbremse V-Bremse
Bagbremse fodbremse
Fælge (+ hjulstørrelse 700Cx45
Kranksæt Aluminium Sort 38T
Skiftegreb Drejegreb
Forgaffel Stål
Dæk Bike Attitude Antipuncture by Panaracer 700Cx45
Særligt udstyr Bagagebærer foran
CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Farver

Sandblæst sort

CX Geartype

CX Cykel Modeller

CX Bremsetype

,

CX Steltype

CX Cykelstørrelser

,

CX Varetype

Du kunne også være interesseret i...