Tilbud

Winther 400 MTB 7g 24" 2016

3.799 DKK 3.299 DKK

100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.OUTLET!Denne vare er stærkt nedsat. Cykler i OUTLET kan ikke købes i vores webshop! Vi anbefaler du kommer og afhenter og betaler i butikken! Ved rentefrit lån gives 10% mindre i rabat!

Winther 400 er mountainbiken, som er bygget både til naturen og turene til og fra skole

Ryd

1 stk. i str. 24"

Varenummer: N/A Kategorier: , Brand:

Specifikationer:

Aluminiumsstel

Affjedret forgaffel

7 indvendige Shimano gear

Håndbremse

Fodbremse

Winther har årtiers erfaring i at udvikle og bygge cykler til det nordiske klima. Vi kender klimaet og ved, hvad stel og komponenter skal kunne holde til. Vi har en stor kvalitetskontrol og går aldrig på kompromis, hvad enten det er kvalitet eller køreglæde. Det har vi lagt sammen i vores cykler for at kunne give dig og alle vores nordiske kunder den kvalitetscykel og den køreglæde I har fortjent.

Leg og motion er vigtig for børn når de skal udvikle sig. Derfor er det vigtig at børn har mulighed for at cykle, løbe og gå. Hos Winther har vi gjort os umage med at lave cykler, der holder til det nordiske klima og de udfordringer en børnecykel unægtelig får.

Winther 400 er mountainbiken, som er bygget både til naturen og turene til og fra skole

 

 

Master Cykelstørrelse & Master Winther Farve

CX Gear Antal