41% Tilbud

Winther 350 Dirt Pige 3g 20" Rød - UDSALG

3.899 DKK 2.299 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Winther 350 er en smart cykel med masser af udstyr – her får du utrolig meget for pengene!

Stel af aluminium, som gør den let og i en høj kvalitet. Cyklen til junior, som vil køre fra alle de andre i klassen.

Ryd

Bemærk: På denne cykel kan lakken være småt beskadiget fra fabrikken. Det er sket ved nedpakning af cyklen, og er særligt i underrøret. Ring gerne tlf. 72301817 for info.

Cyklen er af aluminium og ruster ikke. Og de færreste vil bemærke lakskaderne.

Specifikationer:

Aluminiumsstel

3 indvendige Shimano gear

Dynamoforlygte

Bagagebærer

Håndbremse

Fodbremse

Støtteben

Baglygte

Lås 

Winther 350 er en smart cykel på et let stel og i en høj kvalitet. Cyklen til junior, som vil køre fra alle de andre i klassen.

Winther har årtiers erfaring i at udvikle og bygge cykler til det nordiske klima. Vi kender klimaet og ved, hvad stel og komponenter skal kunne holde til. Vi har en stor kvalitetskontrol og går aldrig på kompromis, hvad enten det er kvalitet eller køreglæde. Det har vi lagt sammen i vores cykler for at kunne give dig og alle vores nordiske kunder den kvalitetscykel og den køreglæde I har fortjent.

Leg og motion er vigtig for børn når de skal udvikle sig. Derfor er det vigtig at børn har mulighed for at cykle, løbe og gå. Hos Winther har vi gjort os umage med at lave cykler, der holder til det nordiske klima og de udfordringer en børnecykel unægtelig får.

CX Gear Antal

CX Børnecykel Størrelser

CX Cykel Modeller

CX Dame el Herre

CX Geartype

CX Steltype

CX Årgang

CX Cykelstørrelser

CX Farver

Sand blast red/gold

Du kunne også være interesseret i...