37.8% Tilbud

Winther 300 Pige 3g 20" Hvid/Rød

3.699 DKK 2.299 DKK

Betal først i Januar!Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i 20. Januar 2018. Læs mere om Viabill her.Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.)Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Winther 300 er en smart cykel på et let stel og i en høj kvalitet. Cyklen til junior, som vil køre fra alle de andre i klassen.

Ryd

Specifikationer:

Aluminiumsstel

3 indvendige Shimano gear

Bagagebærer

Håndbremse

Fodbremse

Støtteben

Baglygte

Lås 

Winther 300 er en smart cykel på et let stel og i en høj kvalitet. Cyklen til junior, som vil køre fra alle de andre i klassen.

Winther har årtiers erfaring i at udvikle og bygge cykler til det nordiske klima. Vi kender klimaet og ved, hvad stel og komponenter skal kunne holde til. Vi har en stor kvalitetskontrol og går aldrig på kompromis, hvad enten det er kvalitet eller køreglæde. Det har vi lagt sammen i vores cykler for at kunne give dig og alle vores nordiske kunder den kvalitetscykel og den køreglæde I har fortjent.

Leg og motion er vigtig for børn når de skal udvikle sig. Derfor er det vigtig at børn har mulighed for at cykle, løbe og gå. Hos Winther har vi gjort os umage med at lave cykler, der holder til det nordiske klima og de udfordringer en børnecykel unægtelig får.

Master Cykelstørrelse & Master Winther Farve