21.7% Tilbud

Winora Sima N7 300Wh Dame 2018 - grå

16.599 DKK 12.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Elcykel i Tysk topkvalitet med Bosch centermotor med 300 watts batteri. Med centermotor, affjedret forgaffel og saddelpind, brede dæk og solide håndbremser for og bag, samt forbremse. Du får her en elcykel med ekstrem god komfort og lad vedligeholdelse. Batteriet på Sima N7 er tæt ved motoren, hvilket giver øget stabilt. Et perfekt transportmiddel til og fra arbejde.

Ryd

Winora Group’s produktprogram indeholder stærke brands som hver henvender sig til sit specifikke kundesegment. Winora, Sinus, Haibike og XLC. Winora er elcykler, hverdagsdagscykler og børnecykler. Winora elcykler er tysk kvalitet med ultimativ køreglæde. Winora producerer elcykler i topklasse og leveres med godkendte batterier af høj kvalitet.

Steltypealuminium 6061, multiformed, disc brake Post Mount
ForgaffelSR Suntour NEX E25, Travel: 50mm, aluminium steerer tube 1 1/8″ – 1 1/2″ tapered
GearShimano Nexus, 7 speed
MotorBosch Active, 250W, 40Nm, 25km/h
Rækkevidde▷ Beregn rækkevidden hos Bosch
BatteriBosch PowerPack 300Wh
ForbremseMagura HS11, hydraulic rim brake
BagbremseMagura HS11, hydraulic rim brake, Coaster brake
Fælge/DækRyde Zac421, hollow rim, aluminium.
Michelin Protek, 42-622, Reflective stripes.
Yderligere Specifikationer:For og baglygte, affjedret saddel og forgaffel og støtteben.

Winora er et af Tysklands foretrukne elcykel mærker. Deres elektriske cykler har varme anbefalinger. Sima er baseret på deres testvinder Sinus – den foretrukne serie i Tyskland. Sima har et perfekt prisleje, og er skabt til danske pendler forhold.

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

,

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX El-Motor Mærke

CX Batteristørrelse

,

CX Farver

Black Matt

CX Motortype

CX Geartype

CX Steltype

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Cykel Modeller

CX Varetype

, ,