6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Værktøj


Her på siden finder du vores samlede udvalg af cykelværktøj til lapning, justering og reparationer. Cykel værktøj kan fås både enkeltvis og som samlede pakker, så du kan finde hvad du skal bruge på til cykelturen og hjemme i garagen. Udvalget er stort, og med produkter fra mange store producenter er du garanteret høj kvalitet og fantastisk funktionalitet, uanset hvilke produkter du har kig på. 

 Cykelværktøj

Cykelværktøj bruges når cyklen skal justeres eller repareres. Der er mange forskellige stykker værktøj at vælge fra, og de forskellige produkter kan nogle gange kun bruges til enkelte cykler og komponenter. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, for at få svar på dine spørgsmål. Enten på telefon eller mail, eller ved at besøge vores værksted i Vanløse der holder åbent alle ugens dage. Vi fører cykelværktøj fra store mærker som Park Too, BBB og XLC så du er garanteret høj kvalitet over hele linjen. 

Noget af det mest almindelige værktøj er de klassiske unbraconøgle-sæt. De fleste cykler kan justeres med disse nøgler, både til gear, styr og sadel. Unbraconøgler kan fås i fulde størrelser som samlede sæt, men er også populære valg som såkaldte multitools, der kan medbringes i baglommen på træningsturen. Et multitool samler det mest nødvendige værktøj i en kompakt enhed, oftest i metal, der ikke fylder meget, når den er foldet sammen. 

Værktøj til cykel

I sortimentet finder du dog også flere store pakker som samlede værktøjskasser. Her har du alle de redskaber du har brug for i en samlet kasse, der kan opbevares i garagen eller skuret i hjemmet. Værktøjskasserne fås i flere forskellige størrelser og i mange forskellige sammensætninger, så du altid finder noget til dit behov.

Et populært redskab er desuden det klassiske kædeværktøj, der kan bruges til at skille og samle kæder. Kæder skal ind imellem skiftes på en cykel, og i den sammenhæng er et kædeværktøj et essentielt redskab. Kædeværktøj passer normalt kun til én størrelse kæde. Du bør derfor tjekke hvor mange 'speed' din kæde er med, så du får den helt rigtige kædeskiller.

Cykelværktøj er vigtigt hvis man gerne vil holde sin cykel velkørende, og gerne vil prøve kræfter med selv at rode med mekanikken. De enkelte redskaber kan købes enkeltvis, men også som samlede sæt enten som multitools eller større værktøjskasser. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge og hvordan du skal gøre, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller i butikken, hvor vores udlærte mekanikere hjælper dig godt på vej.