6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Tubeless


Med tubeless setup på din cykel kan du køre uden slange i dine dæk. Tubeless fungerer som en selvlappende væske, der lapper eventuelle huller i dit dæk som de opstår. Flere og flere cyklister benytter  idag systemet, og nogle producenter tilbyder endda systemet som standard på deres racercykler. For at holde din cykel kørende, skal man løbende påfylde væske og i enkelte tilfælde udskifte smådele. Her på siden finder du vores udvalg af tubeless væske og tilbehør.

 Tubeless tilbehør

Det vigtigste komponent, når du skal holde din cykel med tubeless kørende, er væsken i dækket. Tubeless-væske produceres efterhånden af mange forskellige producenter, og du kan få høj kvalitet og store mængder til rigtig gode priser. Væsken påfyldes gennem ventilen i fælgen og skal påfyldes ca. 2-3 gange om året, afhængig af hvor ofte du kører. Når du skal sætte et hjul op til tubeless, er du naturligvis også nødt til at fylde væske på. Vi fører væske fra en række af de største producenter, og i mange forskellige størrelser, så du er sikret produkter af høj kvalitet og i mængder der matcher dit behov.

Udover væsken kan en række andre redskaber og komponenter gøre din oplevelse med tubeless endnu bedre. Hvis du skal sætte din cykel op til at køre med systemet, skal du bruge det rette fælgbånd samt de rette ventiler. Begge dele kan du finde her på siden. Både ventiler og fælgbånd er lavet til at holde tæt, så væsken holdes inde i både dæk og fælg, og du kan drage fordel af de slangeløse dæk.

Mange benytter også de særlige lappekits til tubeless dæk. Ligesom på normale dæk kan man være uheldig nok til at få store flænger eller huller i dækket. I den sammenhæng kan væsken ikke altid lukke hullet, og man er derfor nødt til at benytte de såkaldte tubeless-plugs. Disse plugs stikkes igennem hullet i dækket og skæres herefter til. De tilladder således at du kan trille hjem på din cykel, uden at skulle køre på flade dæk. Mange af disse lappesæt kommer som samlede enheder, og ofte i kompakte pakker du nemt kan medbringe i baglommen på din tur.

Det er ikke alle cykler der kan sættes op til tubeless system. Både fælg og dæk skal være kompatible med systemet - du kan næsten altid læse dig til om dette er tilfældet ved at tage et kig på delene. Det står næsten altid skrevet et sted på siden. Hvis du er i tvivl eller bare har generelle spørgsmål om tubeless på din cykel, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvor vi kan svare på dine spørgsmål. Du kan også altid besøge os i vores butik i Vanløse, hvor vores dygtige personale står klar alle ugens dage, til at hjælpe dig godt på vej. 

Hvis du synes det er svært med tubeless, så har vi lavet en guide til tubeless, hvor vi kommer med gode råd og vejledning.