Trek ZEKTOR 3 Herre 20g 2018

7.699 DKK

▷SE DEN I BUTIK?BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk.100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Er det en sportscykel? Er det en citybike? Det er op til dig. Du vælger selv – og så er Zektor klar til dig. Denne fitnesscykel i skandinavisk stil føles lige så naturlig under den daglige transport som for fuld hammer på landevejen. Når sekunderne tæller, kan det ikke gå galt med Zektor. Let aluminiumsstel og -forgaffel med sporty udseende og god komfort. Letvægtsstel og -forgaffel i aluminium med racerinspireret geometri. Opgraderinger i forhold til Zektor 2 er 20 gear og Styrender.

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: , , Brand:

Vi har brugt vores stærke erfaring inden for både racercykler og mountainbikes til at designe en byracer med fladt styr. Letvægtsstel og -forgaffel i aluminium med racerinspireret geometri. Smalle dæk og 20 udvendige Shimanogear sikrer god hastighed i den indre by. Hydrauliske skivebremser sikrer robust bremsekraft in storbyens trafik

Steltype / Forgaffel Alpha Silver aluminium
Chromoly/aluminium
Gear Shimano Tiagra, 10 gear
Forskifter Shimano 105
Bagskifter Shimano 105
Kranksæt FSA Vero, 50/34 (kompakt)
Kassette Shimano Tiagra 11-25, 10 gear
Forbremse Skivebremse
Bagbremse Skivebremse
Dæk/Fælge Formula 24-huller skivebremsenav; 24-huller fælge

Bontrager H2 Hard-Case Lite, 700x28c

Særligt udstyr
Yderligere Specifikationer: Producent Link
CX Gear Antal

CX Cykel Farver (Pick)

CX Bremsetype

CX Geartype

CX Steltype

CX Cykelstr TREK ZEKTOR

50cm (152cm – 167cm), 56cm (167cm – 180cm), 61cm (180cm – 195cm)

CX Farver

Trek Black/Grey

CX Årgang

CX Dame el Herre