Trek ZEKTOR 2 Herre 18g 2018

6.799 DKK

100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Er det en sportscykel? Er det en citybike? Det er op til dig. Du vælger selv – og så er Zektor klar til dig. Denne fitnesscykel i skandinavisk stil føles lige så naturlig under den daglige transport som for fuld hammer på landevejen. Når sekunderne tæller, kan det ikke gå galt med Zektor. Let aluminiumsstel og -forgaffel med sporty udseende og god komfort. Letvægtsstel og -forgaffel i aluminium med racerinspireret geometri. Opgraderinger i forhold til Zektor 1 er 18 gear og Hydrauliske skivebremser.

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: , , Brand:

Letvægtsstel og -forgaffel i aluminium med racerinspireret geometri. Smalle dæk og 18 udvendige Shimanogear sikrer god hastighed i den indre by. Hydrauliske skivebremser sikrer robust bremsekraft i storbyens trafik. Beslag til bagagebærer og skærme gør det nemt at tilpasse udstyrsniveauet.

Steltype / Forgaffel Alpha Silver aluminium
Chromoly/aluminium
Gear Shimano Sora, Kranksæt FSA Vero, 50/34 (kompakt)
Kassette 12-27, 9 gear
Forbremse Skivebremse
Bagbremse Skivebremse
Dæk/Fælge 32-huller aluminiumsnav; 32-huller skivebremsefælge

Bontrager H2 Hard-Case Lite, 700x28c

Særligt udstyr
Yderligere Specifikationer: Producent Link
CX Gear Antal

CX Cykel Farver (Pick)

CX Bremsetype

CX Geartype

CX Steltype

CX Farver

Black Pearl

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Cykel Modeller