Trek ZEKTOR 0 Herre 7g 2018

5.999 DKK

100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Er det en sportscykel? Er det en citybike? Det er op til dig. Du vælger selv – og så er Zektor klar til dig. Denne fitnesscykel i skandinavisk stil føles lige så naturlig under den daglige transport som for fuld hammer på landevejen. Når sekunderne tæller, kan det ikke gå galt med Zektor. Let aluminiumsstel og -forgaffel med sporty udseende og god komfort. Letvægtsstel og -forgaffel i aluminium med racerinspireret geometri.

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: , Brand:

Letvægtsstel og -forgaffel i aluminium med racerinspireret geometri. Smalle dæk og 9 udvendige Shimanogear sikrer god hastighed i den indre by. Landevejsbremser med calipre holder vægten nede og sikrer god bremsekraft. Sporty og minimalistisk design

Steltype / Forgaffel Alpha Silver aluminium
Chromoly/aluminium
Gear Shimano R440, 9 gear, Shimano Sora
Forbremse Tektro 737 dual-pivot caliperbremse
Bagbremse Tektro 737 dual-pivot caliperbremse
Dæk/Fælge Shimano RM70 nav; Bontrager AT-750 alufælge

Bontrager AW1 Hard-Case, 700x25c

Særligt udstyr
Yderligere Specifikationer:
CX Gear Antal

CX Cykel Farver (Pick)

,

CX Bremsetype

CX Geartype

CX Steltype

CX Farver

Charcoal

CX Cykelstr TREK ZEKTOR

50cm (152cm – 167cm), 56cm (167cm – 180cm), 61cm (180cm – 195cm)

CX Årgang

CX Dame el Herre