15.4% Tilbud

Trek Precaliber 20" Girls 6g 2017

2.599 DKK 2.199 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Treks mountainbikes til børn er den ægte vare – med lette stel, knoppede dæk, kvalitetsdele, stærk konstruktion og Dialed-justerbare komponenter, som kan vokse med den unge cyklist. Eventyrlystne børn fortjener en ægte offroad-cykel, som de kan køre sikkert og kontrolleret på uanset underlaget.

Ryd

Den perfekte MTB-styling til unge eventyrere. Stel og komponenter er tilpasset børns proportioner, så de passer perfekt fra starten. Pedalarme med justerbar længde. Kvalitet fra Trek = sikkerhed og sjov

Steltype20″ Dialed stelstørrelse, Alpha Silver Aluminium

Dialed affjedring, 35 mm vandring

Gear6 Gear

Shimano Tourney RS35, 6 gear, drejegreb

ForbremseV-Bremse
BagbremseV-Bremse
Dæk/FælgeAlunav, 20” 32-hullers alufælge

Bontrager XR1, 20×1,85″

Særligt udstyr
Yderligere Specifikationer:Producent Link
Bikerz Pige18″ 0g Purple
CX Gear Antal

CX Cykel Farver (Pick)

CX Bremsetype

CX Geartype

CX Steltype

CX Farver

Trek Black

CX Børnecykel Størrelser

CX Cykel Modeller