Trek FX S 4 Dame 20g 2018

8.699 DKK

▷SE DEN I BUTIK?BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk.100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

FX er fitness uden så meget snak. Den har det bedste fra begge verdener: Landevejscyklens fart og citycyklens komfort og alsidighed. Det er en perfekt fitnesscykel. Og rigtig meget mere. FX er hurtig, sjov og adræt nok til mange forskellige brugssituationer. Fra motionsture og daglig transport til hyggelige søndagsture – du befinder dig altid godt på en FX.

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: , , Brand:

2×10 gearing skruer op for farten og klarer enhver bakke. Komfort der gør en forskel: IsoZone styr og ergohåndtag. Beregnet til DuoTrap S, til at følge dine form- og cykeldata. Beslag til bagagebærer og skærme gør det nemt at tilpasse udstyrsniveauet.

Steltype / Forgaffel 200 Series Alpha Aluminium, DuoTrap S kompatibelt, beslag til bagagebærer og skærme

FX Carbon, Flat Mount skivebremser, skjulte skærmstudser

Gear Shimano Tiagra, 10 gear
Shimano Tiagra
Shimano RD-R350
Shimano R460, 48/34
Shimano Tiagra 11-34, 10 gear
Forbremse Skivebremse
Bagbremse Skivebremse
Dæk/Fælge Formula TK31 alufornav; Formula TK32 alubagnav; Bontrager Tubeless Ready fælge

Bontrager AW1 Hard-Case Lite, 700x28c

Særligt udstyr
Yderligere Specifikationer:
CX Gear Antal

CX Cykel Farver (Pick)

,

CX Bremsetype

CX Geartype

CX Steltype

CX Farver

Matte Anthracite

CX Dame el Herre

CX Cykel Modeller

CX Årgang

CX Cykelstørrelser

, ,