21.2% Tilbud

Tacx FLUX Smart T2900 Hometrainer + Headwind Bundle

7.998 DKK 6.299 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Den nye Tacx Flux hometrainer er en vedligeholdelsesfri, kompakt og realistisk interaktiv træner, med direkte drev. Det store svinghjul og Smart elektronikken reagerer lynhurtigt på små udsving og giver en meget virkelighedstro modstand. Tacx Flux bruger ANT + og Bluetooth® Smart for kommunikation og kan derfor tilsluttes trådløst til smartphones og tablets. Det er også muligt at træne med Tacx apps samt tredjeparts apps såsom Zwift, BKOOL og TrainerRoad. Du kan også træne selvstændigt; hvis du ikke tilslutter FLUX, vil det simulere en flad vej.

Simulering af stigninger helt op til 10% Modstanden reguleres hurtigt og trinløst via et svinghjul på 7kg (virtuelt 22,8kg), der kan klare en effekt op til 1500 watt.

Wahoo Kickr Headwind: Automatisk styret luftstrøm med headwind. Dette er ikke blot en blæser, headwind er styret af din puls. Du kan sætte headwind op til at blive kontrolleret af din træden i pedalerne (Kræver Wahoo hometrainer) eller via dit ANT+ kompatible pulsbælte (som gør den kompatibel med ALLE Hometrainere inkl. Tacx!).

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: , Brands: ,

Ønsker du at få endnu mere ud af din Tacx Flux Smart hjemmetræner, kan du tilslutte din Windows PC og benytte Tacx Trainer Software 4 – Advanced. For at tilslutte FLUX Smart til din Windows-computer, er Upgrade Smart kit påkrævet. Denne pakke indeholder Tacx Trainer Software 4 – Advanced, en styreboks til at montere på din styr og ANT + antenne.
Tacx Flux bruger ANT + og Bluetooth® Smart for kommunikation og kan derfor tilsluttes trådløst til smartphones og tablets. Det er også muligt at træne med Tacx apps samt tredjeparts apps såsom Zwift, BKOOL og TrainerRoad.
Du kan også træne selvstændigt; hvis du ikke tilslutter FLUX, vil det simulere en flad vej.

CX Diverse Rest Varianter

Afhentning i butik, Forsendelse kr. 200,-