Tacx FLUX Smart S Hometrainer

4.599 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her.

Tacx Flux Smart S er en opdatering af den oprindelige Tacx Smart. Indmaden er den samme, men det fysiske design er ændret en smule for at opnå bedre kompatiblitet med lange gearskiftere, og cykler med skivebremser. Den nye Tacx Flux Smart S hometrainer er en vedligeholdelsesfri, kompakt og realistisk interaktiv træner, med direkte drev. Det store svinghjul og Smart elektronikken reagerer lynhurtigt på små udsving og giver en meget virkelighedstro modstand. Tacx Flux bruger ANT + og Bluetooth® Smart for kommunikation og kan derfor tilsluttes trådløst til smartphones og tablets. Det er også muligt at træne med Tacx apps samt tredjeparts apps såsom Zwift, BKOOL og TrainerRoad. Du kan også træne selvstændigt; hvis du ikke tilslutter FLUX, vil det simulere en flad vej.

Simulering af stigninger helt op til 10% Modstanden reguleres hurtigt og trinløst via et svinghjul på 7kg (virtuelt 22,8kg), der kan klare en effekt op til 1500 watt.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:

Ønsker du at få endnu mere ud af din Tacx Flux Smart hjemmetræner, kan du tilslutte din Windows PC og benytte Tacx Trainer Software 4 – Advanced. For at tilslutte FLUX Smart til din Windows-computer, er Upgrade Smart kit påkrævet. Denne pakke indeholder Tacx Trainer Software 4 – Advanced, en styreboks til at montere på din styr og ANT + antenne.
Tacx Flux bruger ANT + og Bluetooth® Smart for kommunikation og kan derfor tilsluttes trådløst til smartphones og tablets. Det er også muligt at træne med Tacx apps samt tredjeparts apps såsom Zwift, BKOOL og TrainerRoad.
Du kan også træne selvstændigt; hvis du ikke tilslutter FLUX, vil det simulere en flad vej.

CX Diverse Rest Varianter

Afhentning i MEGASTORE, Vanløse, Forsendelse PostNord kr. 200,-

Du kunne også være interesseret i...