6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Spinningsko


Her på siden finder du vores udvalg af spinningsko til både herrer og damer. Spinningsko er egentlig klassiske landevejs cykelsko, men benyttes udelukkende indendørs på spinningcykler - vores udvalg er reelle cykelsko af god kvalitet, så du både kan bruge dem inden- og udendørs. Der findes sko til spinning i masser af forskellige prislejer, så du altid kan finde noget efter din smag. Du kan sortere for lagervarer, farver, størrelser og meget mere, så du finder lige netop de sko du skal bruge.

 Spinningsko til damer og herrer

Spinningsko er som nævnt egentlig bare landevejs cykelsko, men som udelukkende benyttes indendørs. De vigtigste elementer i skoen er en stiv sål og god udluftning, så man både har god kraftoverførsel og kan holde ud at bære skoene i lang tid ad gangen. Særligt skoens sål har indflydelse på den endelige pris. Nogle spinningsko kommer med carbonsål, hvor andre er med klassiske plastik- og metalsåler. Carbon er både lettere og stivere, og er derfor den dyrere mulighed af de to. Dine spinningsko kan også benyttes på din landevejsracer, hvis du ved siden af indendørstræningen også kører udendørs.

Her på siden finder du både spinningsko til herre og spinningsko til dame. Den primære forskel på de to ligger i pasformen, som på damemodellerne er smallere og kortere i størrelsen. Der er dog intet i vejen for at mænd kan benytte spinningsko til damer og omvendt at kvinder ikke kan benytte spinningsko til herre. Du kan selv sortere for dame- og herremodeller, så du kun får vist de spinningsko du er interesserede i. Du kan desuden sortere for farve, pris og mange andre faktorer, så du kan se, om vi har et par der matcher lige netop dine ønsker.

Spinningsko fra alle de store mærker

Vi fører spinningsko og cykelsko fra nogle af verdens største producenter. Blandt de mest populære er Specialized, Giro, DMT, Scott og Shimano. Alle mærker hvor du er garanteret høj kvalitet og smart designs, og hvor du kan finde modeller i stort set alle prislejer. Den primære forskel på de forskellige prisniveau ligger i, hvilken sål skoen er udstyret med og desuden hvor meget arbejde der er lagt i skoens overdel og sammensætning. En carbonsål er stiv og let, og giver rytteren den bedst mulige kraftoverførsel til pedalerne. Der findes forskellige niveauer af carbonsåler, og derfor også et væld af prislejer at vælge fra. Overdelen af en spinningsko kan ligeledes tage sig ret forskelligt ud. Der er for det første forskel på hvordan skoen spændes. De billigste modeller kommer med klassiske velcrobånd, mens de dyrere modeller vil være udstyret med såkaldte BOA-spænder eller lignende anordninger. Med disse spænder, kan du spænde skoen tættere og justere mens du kører på cyklen, uanset om de bruges til spinning eller udendørs.

På de fleste modeller her på siden giver vi en anbefaling i forhold til valg af størrelse, som du kan sammenligne med din sædvanlige skostørrelse. Er du i tvivl, er du dog altid velkommen til at lægge vejen forbi vores Megastore i Vanløse, hvor vi altid har masser af spinningsko og cykelsko på lager, som du kan prøve og se. Her står vores ekspedienter klar alle ugens dage, til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter til dine behov. Har du spørgsmål er du desuden altid velkommen til at kontakte os på telefon og mail, hvor vi sidder klar med en hjælpende hånd.