Specialized Turbo Vado 4.0 NB 2019 - sort

27.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Det er en travl verden vi lever i og det går kun stærkere fremover. Derfor designer Specialized hurtige cykler til den hurtige livstil. Et af resultaterne er den nye Turbo Vado – en elcykel, der er udviklet til at komme hurtigere rundt end nogensinde før. Motoren har en blød, stille og vibrationsfri kraftoverførelse. Specielt lavet til byen – jo hårdere du træder i pedalerne, jo mere kraft får du tilført. Batteriet er integreret i stellet, men kan alligevel tages ud for nem opladning.

Se ALLE Specialized Vado cykler

Ryd
Steltype Turbo aluminum frame with bottom bracket motor mount, fitness/transportation geometry, fully integrated & lockable down tube battery, internal cable routing, fender/rack mounts, smooth welds
Forgaffel SR Suntour NCX E25, 50mm of travel, alloy steerer, 15mm thru-axle
Gear Shimano 11-speed
Motor

Specialized 1.2 (by Brose), Custom Rx Street Tuned Motor, 250W Nominal

Rækkevidde Op til 160km
Batteri Specialized U1-504, On/Off button, state of charge display, 504Wh.
Forbremse Shimano BR-MT500 hydraulic disc, 180m
Bagbremse Shimano BR-MT500 hydraulic disc, 160mm
Fælge/Dæk 700C disc, 28h, double-wall.

Trigger Sport Reflective, 700x47mm

Yderligere Specifikationer: Gå til producentes hjemmeside

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Geartype

CX Gear Antal

CX Batteristørrelse

CX El-Motor Mærke

CX Steltype

CX Motortype

CX Årgang

CX Cykel Modeller

CX Dame el Herre

CX Farver

SATIN BLACK PLATINUM

Du kunne også være interesseret i...