34.7%

Specialized Stumpjumper ST Comp Alloy 29 Women 2019

24.499 DKK 15.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Den helt nye 2019 Stumpjumper er den ultimative trailcykel. Med revolutionerende teknologi sørger den for at være klar til alt hvad stien, skovbunden og naturen kaster efter den. Stumpjumper (ikke ST og ikke EVO) er basis udgaven med 150mm vandring og brede dæk helt op til 2.6. Specialized betegner med god grund cyklen som “Fast and Planted”.  Skal du primært køre i de danske skove, så gå efter modellen Stumpjumper ST med sin 130mm forgaffel og 2.3″ dæk som er mere egnet til de danske forhold! 

Se ALLE Specialized Stumpjumper cykler

Ryd

StumpJumper findes i tre versioner:

Stumpjumper (med 150mm vandring og 2.6″ dæk)
Stumpjumper ST (med 130mm vandring og 2.3″ dæk)
Stumpjumper Evo (med geometri og vandring hvor vi nærmer os en “mini-downhill” cykel).

Stumpjumper er ikke en cykel til downhill, selvom den har op til 150mm vandring. Geometrien og teknologien bag designet gør den derimod til en utrolig alsidig mountainbike. Du har suveræn kontrol i stortset alle situationer, og du kan cykle over de største rødder, tage store drops og hops uden at miste pedalkræft. Cyklen kører på trods sin store vandring stadig godt opad, derfor må du ikke forveksle den med en downhill MTB cykel. Det er blot cyklen der er designet til at have det sjovt i alle typer terræn.


CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Bremse Serie

CX Farver

Gloss Satin White Mountains

CX Geartype

CX Steltype

CX Cykelstørrelser

, ,

CX Cykel Modeller

CX Dame el Herre

CX Geargruppe

CX Årgang

CX Hjul Størrelse

SW: Pedaler

Du kunne også være interesseret i...