Specialized Stumpjumper ST Comp Alloy 29 2020 - Mint

24.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Den helt nye 2020 Stumpjumper er den ultimative trailcykel. Med revolutionerende teknologi sørger den for at være klar til alt hvad stien, skovbunden og naturen kaster efter den. Stumpjumper ST er udgaven med den korteste vandring som Specialized kalder “Snappy and Nimble”.  Den er med sin 130mm forgaffel og 2.3″ dæk perfekt til danske forhold hvis det ikke kun handler om fart! 

Se ALLE Specialized Stumpjumper cykler

Ryd

StumpJumper findes i tre versioner:

Stumpjumper ST (med 130mm vandring)
Stumpjumper (med 150mm vandring)
Stumpjumper Evo (med geometri og vandring hvor vi nærmer os en “mini-downhill” cykel).

Stumpjumper er ikke en cykel til downhill, selvom den har op til 150mm vandring. Geometrien og teknologien bag designet gør den derimod til en utrolig alsidig mountainbike. Du har suveræn kontrol i stortset alle situationer, og du kan cykle over de største rødder, tage store drops og hops uden at miste pedalkræft. Cyklen kører på trods sin store vandring stadig godt opad, derfor må du ikke forveksle den med en downhill MTB cykel. Det er blot cyklen der er designet til at have det sjovt i alle typer terræn.

 

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Bremse Serie

CX Farver

GLOSS WHITE SAGE / BLACK

CX Geartype

CX Steltype

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Cykel Modeller

CX Dame el Herre

CX Geargruppe

CX Årgang

Du kunne også være interesseret i...