Specialized Sirrus X 2.0 Herre 2020 - Grøn

4.799 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Sirrus X er din vej mod flere timer i sadlen – samt flere og større cykeloplevelser. Det er en komfortabel og alsidig cykel, som vil inspirere dig til at bruge endnu flere timer i sadlen. Med store ogsikre dæk, en mere oprejst position, et enormt intuitivt 1X gearsystem og flere beslag til montering af skærme og bagagebærer, så får du en helstøbt og pålidelig cykel, som kan bruges i alle henseender. Med sine stærke dæk, så kan Sirrus X også sagtens håndtere ujævne grusveje, og når det kommer til komfort, så skal det nævnes, at Specialized har udstyret cyklen med en gennemtestet og ergonomisk udviklet Body Geomtry sadel – samt greb og pedaler. Kort sagt – en Sirrus X er en cykel for livet.

Letvægts A1 aluminiumsramme med ren, indvendig kabelføring – Sirrus X 2.0 er (1,7 kg) lettere end deres Crosstrail Hydro model.

Maksimal kontrol gennem hyper-intuitivt gearsystem med 1×8 gearing og kraftige hydrauliske skivebremser.

Cykler let over grove overflader med hurtigt rullende Specialized Pathfinder 42c dæk med Gripton gummiblanding.

Se ALLE Specialized Sirrus cykler

Varen er udsolgt. Kontakt os for lagerstatus – tryk her

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , Tags: , Brand:


CX Cykel Farver (Pick)

,

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , , , , ,

CX Farver

Dusty Turquoise / Black / Rocket Red

CX Gear Antal

CX Steltype

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Cykel Modeller

CX Geartype

CX Geargruppe

Du kunne også være interesseret i...