Specialized Roubaix 2019 ▷ Læs om modellen

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Siden lanceringen tilbage i 2004, har Roubaix været en af Specialized vigtigste cykler. Faktisk vil nogen vove at påstå, at det har været en af de mest betydningsfulde cykler i dette århundrede – Roubaix er ophavscyklen til endurance-road cykler, hvor Trek’s Domane og Cannondale’s Synapse ligger i samme kategori.

Roubaix havde som formål at byde på alle fordelene ved en ægte racercykel – som er høj stivhed, høj effekivitet og lav vægt, men i en konstruktion som er mere holdbar til de hullede veje. Henover årene har de teknologiske fordele i rammekonstruktionen gjort Specialized Roubaix lettere og mere holdbare.

Så ethvert kloakdæksel, hul i asfalten og andre knogleraslende forhindringer ikke er en udfordring for Roubaix cyklerne – de er ikke udviklet til en enkel flot sommerdag i Frankrig, men til alle slags veje i alt slags vejr. Og med den helt nye Future Shock-teknologi, er turene mere “smoother” og hurtigere end nogensinde før.

Navnet Roubaix stammer fra en af de mest prestigefyldte endagsklassikkere, Paris-Roubaix. Der foregår en del af ruten på brosten, som stiller ekstreme krav til holdbarhed – både for cykelrytteren og ikke mindst for cyklen.

Se ALLE Specialized Roubaix cykler
Se ALLE Specialized Cykler
Læs om Specialized MTB Cykler
Læs om Specialized Racercykler
Læs om Specialized Hverdagscykler
Læs om Specialized EL-Cykler

 

CX Årgang

,

CX Dame el Herre

CX Cykel Modeller

Du kunne også være interesseret i...