Specialized Roubaix Sport 2018

16.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Roubaix er en af Specializeds vigtigste cykler. Roubaix er ophavscyklen til endurance-road cykler, Modellen havde som formål at byde på alle fordelene ved en ægte racercykel – høj stivhed, høj effekivitet og lav vægt, men i en konstruktion som er mere holdbar til de hullede veje. Alle modellerne er med Specialized Future Shock der er en affjedring der sidder i headsettet.

Se ALLE Specialized Roubaix cykler

Ryd
SteltypeSpecialized FACT 9r carbon, Endurance Geometry, Rider-First Engineered™, 12x142mm thru-axle, Future Shock suspension, 20mm of travel, flat disc mounts
ForgaffelSpecialized FACT carbon, 12x100mm thru-axle
ForskifterShimano 105 Ez, braze-on
BagskifterShimano 105, 11-speed
SkiftegrebShimano 105
KranksætPraxis Alba 2D

50/34T

Gear KassetteShimano 105, 11-speed, 11-32t
BremserTektro Spyre, flat mount, mechanical disc
FælgeAxis Sport Disc
DækTurbo Pro, 60 TPI, folding bead, BlackBelt protection, 700x28mm
Vægt
Yderligere Specifikationer:

CX Cykel Farver (Pick)

,

CX Gear Antal

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Bremsetype

CX Cykel Modeller

CX Cykelstørrelser

, , , , ,

CX Farver

Gloss Carbon / Nordic Red / Metallic White

CX Geartype

CX Steltype

CX Bremse Serie

Tektro

CX Geargruppe