Specialized Rockhopper 2019 ▷ Læs om modellen

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Rockhopper fra Specialized er en af deres bedst sælgende modeller. En supergod Mountainbike til begyndere. Cykel er med et fornuftigt letvægt aluminiumsstel og udstyr der matcher, så alle kan være med prismæssigt. Det er en solid 29″ Mountainbike med gode og stærke komponenter.

På Rockhopper har du en oprejst sidestilling, altså en skovklar geometri som lader dig takle terrænet uden at være professionel. Rockhopper er altså ikke en XC/Race cykel særligt designet til løb – her skal man over i Epic serien for noget mere race aggressivt.

Derfor er Rockhopper en rigtig god begynder MTB til at lære sporten på, og blive fortrolig med det varierende underlag, uden at blive stærkt belastet i skulder og ryg. Rockhopper kan også være et godt og frisk valg som en hverdagscykel.

Se ALLE Specialized Rockhopper cykler
Se ALLE Specialized Cykler
Læs om Specialized MTB Cykler
Læs om Specialized Racercykler
Læs om Specialized Hverdagscykler
Læs om Specialized EL-Cykler

CX Årgang

,

CX Dame el Herre

CX Cykel Modeller