Hop til indholdet.

Specialized MTB - Mountainbikes

Hos Cykelexperten.dk har vi et stort udvalg af Specialized MTB cykler.

Uanset om du har brug for at flyve op ad bakke med lethed, køre ubesværet hen ad kuperet terræn eller bare stiller store krav til mountainbikes generelt - så går du ikke helt galt i byen med MTB fra Specialized. De har nemlig designet og konstrueret hver mountainbike til at give dig den bedste køreglæde og holdbarhed. Lige fra ultra-lightweight XC hardtails til deres World-Championship-proven FSR suspension designs kan du finde på deres mountainbikes, hvilket gør det nemt at finde en MTB, der passer til din kørestil.

Se også Specialized racercykler eller alle Specialized cykler som Cykelexperten.dk fører.

 

Specialized Mountainbikes

  • Specialized Epic 2019 ▷ Læs om modellen


  • Specialized Rockhopper 2019 ▷ Læs om modellen


  • Specialized Stumpjumper 2019 ▷ Læs om modellen


Om Specialized og deres MTB cykler

Specialized er en af verdens absolut førende cykelbrands. De er cykelsponsor for de allerbedste UCI World Tour-cykelhold, heriblandt Astana, Etixx Quick Step og Tinkoff. Specialized har præsteret at have en års omsætning på 1 miliarder kroner, hvilket vidner om mærkets størrelse.

Du kan finde MTB-modeller fra Specialized i alle prisklasser - ligefra knap 4.000 kroner til 66.000 kroner. Der er noget til enhver smag og behov. Af kendte mountain-modeller, er der blandt andet Epic, Stumpjumper, Rockhopper, Camber, Pitch og Crave.

Virksomheden blev grundlagt helt tilbage i 1974 af Mike Sinyard, som startede med modellen 'Allez'. Det der kendetegner cykler fra Specialized, er at de er på forkant med udviklingen ved hele tiden at prøve at flytte grænserne for cyklens formåen.

VIL DU PRØVE EN MTB?

Du vil altid finde en mountainbike som kan opfylde dit behov i vores 1500m2 store MEGASTORE. Her har vi altid 100+ mountainbike cykler i udstillingen.

Cykelexperten MEGASTORE, Slotsherrensvej 103, Vanløse

Telefon: +45 7230 1817

Email: megastore@cykelexperten.dk

Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig hurtigst muligt!
Du kan også ringe til os i hverdage mellem 10-17.30