Hop til indholdet.
Specialized elcykler

Specialized elcykler

Hos Cykelexperten.dk har vi et stort udvalg af Specialized elcykler.

Ved at kombinere hastighed og stil gennem Specialized's innovative assistentmotor, avancerede teknik og slanke design, formår Turbo modellerne at være en sand revolution i elcykelverden.

Når du ser Specialized elcykler, så vil man i de fleste tilfælde være i tvivl om, hvorvidt der overhovedet er tale om en elcykel - designet er ikke bare lækkert, men også utrolig diskret, da batteri og motor er "indbygget" i selve stellet. Derudover er elmotoren utrolig lydløs, så det eneste der fortæller dig at du kører på en elcykel, er motorens kraftige assistance.

Enkle modeller er endda i stand til at opnå en hastighed på op til 45 km/t, mens du træder på pedalerne - den enkle rytter får ganske enkel superkræfter med elcykler fra Specialized.

Se også Specialized MTB eller alle Specialized cykler som Cykelexperten.dk fører.

Specialized Speed Pedelecs 45 kilometers / 45 km/t elcykler

Hos Cykelexperten.dk har vi et stort udvalg af Specialized elcykler der kan køre 45 kilometer i timen. De såkaldte Speed Pedelecs cykler der blev mulige at køre "lovligt" fra 1. juli 2018 i Danmark.

Specialized 45 kilometers elcykler (Speed Pedelecs)
✓ Har en tophastighed på 45 km/t.
✓ Det er lovpligtigt at bruge hjelm
✓ Tilladt på cykelstierne fra på søndag 1. juli 2018
✓ Du skal køre efter forholdene

Specialized markedsfører sig selv ved at kalde deres elcykel "Verdens Bedste Elcykel", hvilket er noget vi gerne gentager i Cykelexperten.dk MEGASTORE. De er kraftige og usædvanligt lydløse.

Udvalget af Specialized Speed Pedelecs elcykler der kan køre op til 45 kilometer i timen kan du se nedenfor.

En elcykel der kan køre 45 kilomter i timen anbefaler vi til rigtige pendlere der har strækninger hvor den ekstra fart giver mening. Pludseligt kan du på en større strækning udkonkurrence biler, bus og tog på hastighed. En 45 km/t elcykel behøver ikke køre hurtigt hele tiden, motoren hjælper fortsat kun ved assisterende tråd - og det er bestemt ikke gratis på kontoen at køre med 45 km/t. Men på bestemte strækninger kan det omvendt være fantastisk ikke at være begrænset af 25 km/t.

Om Specialized og deres elcykler

Specialized er en af verdens absolut førende cykelbrands. De er cykelsponsor for de allerbedste UCI World Tour-cykelhold, heriblandt Astana, Etixx Quick Step og Tinkoff. Specialized har præsteret at have en års omsætning på en milliard kroner, hvilket vidner om mærkets størrelse.

Du kan finde el-modeller fra Specialized i forskellige prisklasser - ligefra knap 22.000 kroner til 78.000 kroner. Der er noget til enhver smag og behov. Af kendte modeller findes der Turbo, Turbo Como, Turbo Vado, Turbo Kenevo og Turbo Levo

Virksomheden blev grundlagt helt tilbage i 1974 af Mike Sinyard, som startede med modellen 'Allez'. Det der kendetegner cykler fra Specialized, er at de er på forkant med udviklingen ved hele tiden at prøve at flytte grænserne for cyklens formåen.

Hos Cykelexperten.dk modeller i alle størrelse til mænd og kvinder. For at få den bedste køreoplevelse og få det mest mulige ud af en racer bike, er det vigtigt at kende din kørestil. Den er nemlig forskellig fra person til person. Hos Cykelexperten.dk er vi eksperter i racercykler, så tøv ikke med at komme forbi vores MEGASTORE i Vanløse og få super kompetent rådgivning og samtidig se vores store udvalg.

Specialized elmotor

Specialized har i samarbejde med motorproducenten, Brose, udviklet et par yderst effektive og kraftige elmotorer. Den mest gængse motormodel er 'Specialized 1.2 250W (by Brose)', som er stærk og holdbar. Produktionen af de elektriske hjælpemotorer foregår i Berlin, så de er i sandhed “Made in Germany”. Den estimerede rækkevidde kan du se nedenfor - husk at der er rigtig mange faktorer, der påvirker en elcykels rækkevidde. Du kan læse mere i vores store elcykel rækkevidde guide.

Brose Specialized 1.2 250W (by Brose)
460W batteri Min. 30 km – Max. 139 km
504W batteri Min. 38 km – Max. 158 km

Du kan også vælge og se alle de elcykler, som Cykelexperten.dk lagerfører

Du vil altid finde en elcykel som kan opfylde dit behov i vores 1500m2 store MEGASTORE. Her har vi altid 100+ racer modeller i udstillingen.

Cykelexperten MEGASTORE, Slotsherrensvej 103, Vanløse

Telefon: +45 7230 1817

Email: megastore@cykelexperten.dk