Hop til indholdet.
Specialized elcykler

Specialized elcykler

Hos Cykelexperten.dk har vi et stort udvalg af Specialized elcykler.

Ved at kombinere hastighed og stil gennem Specialized's innovative assistentmotor med 5 års garanti, avancerede teknik og slanke design, formår Turbo modellerne at være en sand revolution i elcykelverden.

Når du ser Specialized elcykler, så vil man i de fleste tilfælde være i tvivl om, hvorvidt der overhovedet er tale om en elcykel - designet er ikke bare lækkert, men også utrolig diskret, da batteri og motor er "indbygget" i selve stellet. Derudover er elmotoren utrolig lydløs, så det eneste der fortæller dig at du kører på en elcykel, er motorens kraftige assistance.

Enkle modeller er endda i stand til at opnå en hastighed på op til 45 km/t, mens du træder på pedalerne - den enkle rytter får ganske enkel superkræfter med elcykler fra Specialized.

Se også Specialized MTB eller alle Specialized cykler som Cykelexperten.dk fører.Elcykel Concept Store Ebike hos Cykelexperten.dk

VERDENS BEDSTE

Specialized hviler ikke på laurbærrene. Med sikkerhed i sit eget produkt lancerer de 2020 modellen af Vado allerede nu! Vigtigste opdatering på modellerne er tilføjelsen af et nyt display/styresystem, og forbedret geometri for bedre kørekomfort. 

kr. 24.999 DKK

DEN ALSIDIGE

Model udviklet til både herre og damer. Når det kommer til elcykler, er det ikke ofte du finder ord som “stilfuld” og “sjov” i beskrivelsen – lige indtil du møder Specialized’s Turbo Como model. Specielt lavet til byen – jo hårdere du træder i pedalerne, jo mere kraft får du tilført.

kr. 24.999 DKK

BESTSELLER

Model udviklet til både herre og damer - stærk pris for denne opdaterede 2020 model. Med en komfortabel geometri, et moderne, sportligt udseende og et ekstra boost fra den fuldt integrerede elmotor, giver en Turbo Como mere sjov til din cykeltur.

kr. 21.499 DKK

Om Specialized og deres elcykler

Specialized er en af verdens absolut førende cykelbrands. De er cykelsponsor for de allerbedste UCI World Tour-cykelhold, heriblandt Astana, Etixx Quick Step og Tinkoff. Specialized har præsteret at have en års omsætning på en milliard kroner, hvilket vidner om mærkets størrelse.

Du kan finde el-modeller fra Specialized i forskellige prisklasser - ligefra knap 22.000 kroner til 78.000 kroner. Der er noget til enhver smag og behov. Af kendte modeller findes der Turbo, Turbo Como, Turbo Vado, Turbo Kenevo og Turbo Levo

Virksomheden blev grundlagt helt tilbage i 1974 af Mike Sinyard, som startede med modellen 'Allez'. Det der kendetegner cykler fra Specialized, er at de er på forkant med udviklingen ved hele tiden at prøve at flytte grænserne for cyklens formåen.

Hos Cykelexperten.dk modeller i alle størrelse til mænd og kvinder. For at få den bedste køreoplevelse og få det mest mulige ud af en racer bike, er det vigtigt at kende din kørestil. Den er nemlig forskellig fra person til person. Hos Cykelexperten.dk er vi eksperter i racercykler, så tøv ikke med at komme forbi vores MEGASTORE i Vanløse og få super kompetent rådgivning og samtidig se vores store udvalg.

Specialized elmotor

Specialized har i samarbejde med motorproducenten, Brose, udviklet et par yderst effektive og kraftige elmotorer. På disse motorer ydes der hele 5 års garanti. Den mest gængse motormodel er 'Specialized 1.2 250W (by Brose)', som er stærk og holdbar. Produktionen af de elektriske hjælpemotorer foregår i Berlin, så de er i sandhed “Made in Germany”. Den estimerede rækkevidde kan du se nedenfor - husk at der er rigtig mange faktorer, der påvirker en elcykels rækkevidde. Du kan læse mere i vores store elcykel rækkevidde guide.

Du kan også vælge og se alle de elcykler, som Cykelexperten.dk lagerfører

Speed pedelecs - elcykler der kan køre 45 km/t

FAKTA - SPEED-PEDELECS - 45 km/t elcykler

✓ Tilladt på cykelstierne fra på søndag 1. juli 2018
✓ Har en tophastighed på 45 km/t.
✓ Det er lovpligtigt at bruge hjelm
✓ Aldersgrænsen er minimum 15 år
✓ Personer ml. 15-18 år skal dog have knallertkørekort
✓ Du skal køre efter forholdene
✓ Cyklerne skal IKKE længere indregistreres
✓ Du skal/må køre på cykelstier efter forholdene
✓ Godkendt cykelhjelm skal benyttes.
✓ Anhænger må IKKE tilkobles.
✓ Der må IKKE køres med barnesæde.
✓ Forsikring: iht. Færdelsslovens §16 - er det forsikringspligt i form af en ansvarsforsikring.

 

TV2 Nyhederne besøger Cykelexperten

 

En elcykel der kan køre op til 45 kilometer i timen anbefaler vi til rigtige pendlere der har strækninger hvor den ekstra fart giver mening. Pludseligt kan du på en større strækning udkonkurrere biler, bus og tog på hastighed.

En 45 km/t elcykel behøver ikke køre hurtigt hele tiden, motoren hjælper fortsat kun ved assisterende tråd. Det er bestemt ikke nemt for enhver at træde en elcykel til 45 km/t. Men på bestemte strækninger kan det omvendt være fantastisk ikke at være begrænset af 25 km/t.

HURTIGERE

Turbo Vado – en elcykel, der er udviklet til at komme hurtigere rundt end nogensinde før. Motoren har en blød, stille og vibrationsfri kraftoverførelse. Jo hårdere du træder i pedalerne, jo mere kraft får du tilført.

kr. 32.999 DKK

HURTIGST

Elcykel med tophastighed på 45 km/t – en såkaldt Speed Pedelec. Ligeså elegant og lydløs som de andre Vado modeller. Super Pedelec Elcykler som Vado 6.0. er den perfekte løsning for “super pendlere”.

kr. 35.999 DKK

Specialized rækkevidde beregner

Specialized har udviklet en beregner, der viser dig en estimeret rækkevidde efter en række parameter, som du selv indtaster - det er blandt andet vægt, højde, cykelmodel og gennemsnitshastighed. Gå til beregneren.

 

Brose Elcykel Rækkevidde - Brose elmotor (Specialized edition)

I samarbejde med Brose, har Specialized udviklet en stærk og holdbar elmotor til cykler som de endda giver 5 års garanti på. Brose elmoterer er derudover kendt for at være de mindst larmende overhovedet i branchen. Produktionen af de elektriske hjælpemotorer foregår i Berlin, så de er i sandhed "Made in Germany".

Det kan være lidt af en jungle at gennemskue, hvor langt den enkle elcykel kan køre på en fuld opladning. Med ovenstående guide kan du se de forskellige producenters tal - nogle er mere realistiske end andre. Man kan sammenligne det lidt med bilbranchen, hvor bilproducenters opgivne KM/L-tal ikke altid stemmer overens med virkeligheden - men igen afhænger det af blandt andet vind, vægt, gear, vejens kvalitet, terræn og så videre. 

I de fleste tabeller har vi opgivet et minimum og maximum rækkevidde. Maximum er når elcyklen er i laveste hjælpe mode/indstilling (altså hvor elmotoren assisterer dig allermindst) og minimum er så for den kraftigste indstilling. Så hvis du gerne vil vide hvad den enkelte elcykel allermindst kan klare i rækkevidde - så skal du altså kigge efter tallet for minimum rækkevidde.

Det siger sig selv, at hvis du ønsker den størst mulige rækkevidde, så skal man altid gå efter det største batteri - jo større desto bedre. Et større batteri betyder også, at du ikke behøver at oplade den så tit, hvilket også er ganske praktisk - selv hvis du bare cykler korte strækninger. Færre opladninger er også godt for batteriets levetid og kapacitet.

Vores råd er at købe en elcykel med et batteri, der er opgivet til at kunne klare 50% mere end dit kørselsbehov.

Specialized Vado Elcykler - Dame på elcykel

Længere rækkevidde
Lavere pris
Større udvalg
Perfekt til børnetransport
Må tilkobles anhænger
Du må godt "glemme" hjelmen

Langsommere

Fartoverskud
Du kommer hurtigere frem
Godt og sundt alternativt til knallert
Perfekt til lange pendlerture

Anhænger må IKKE tilkobles
Der må IKKE køres med barnesæde
Cykelhjelm er lovkrav
Kasko Ansvarsforsikring nødvendig!

Speed pedelecs - elcykler der kan køre 45 km/t

Hvad er en elcykel?

En el-cykel har et genopladeligt batteri og en el-motor monteret i forhjulet eller i center på cyklen.

Når du træder i pedalerne, slår motoren til og gør det nemmere og hurtigere for dig at cykle. Du bestemmer selv hvor meget hjælp du vil have af motoren via en knap på styret! En elcykel må max. køre 25/kmt.

Høj kvalitet er vigtig

Du må ikke fravælge kvalitet når du køber en elcykel. Du skal undgå budget cykler fra supermarkeder og forhandlere som ikke er cykelhandlere. Cykelexperten.dk er uddannet i at servicere, opdatere og vedligeholde elcykler.

Du kan tage en decideret sikkerhedsrisiko ved at købe en for billig el-cykel.

Service og Reperation

Det er ikke meget anderledes end en bil. En elcykel kræver mekanikere, der er uddannet og up-to-date. Hos Cykelexperten.dk er vores mekanikere jævnligt på kursus og certificeret til at reparere og service motorer fra f.eks. Bosch og Impulse.

Et godt værksted sikrer din investering.

VIL DU PRØVE EN ELCYKEL?

Du vil altid finde en elcykel som kan opfylde dit behov i vores 1500m2 store elcykel MEGASTORE i København. Her har vi altid 100+ EL-Cykler i udstilling. Vi vil meget varmt anbefale dig at kigge forbi, det er en enestående chance for at teste og prøve en ELcykel.

Cykelexperten MEGASTORE, Slotsherrensvej 103, Vanløse

Mandag til fredag: 10 - 17.30
Lørdag & Søndag: 10 - 14.00

Telefon: +45 7230 1817
Email: megastore@cykelexperten.dk

Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig hurtigst muligt!
Du kan også ringe til os i hverdage mellem 10-17.30