Hop til indholdet.

⚡ PRØV “VERDENS BEDSTE ELCYKEL” ⚡

På torsdag d. 24 maj kommer Specialized forbi Cykelexperten MEGASTORE i Vanløse, og…

Slået op af Cykelexperten.dk Megastore17. maj 2018

Specialized kommer og besøger Cykelexperten torsdag d. 24 maj fra kl. 10.00 til kl. 17.00. Her vi du få fri mulighed for at prøve Specialized’s forskellige elcykler og snakke med eksperterne – helt gratis!

Giv et tryk på FaceBook begivenheden – så ved Specialized hvor mange der kommer – og tager ekstra mange cykler med, hvis nødvendigt!

Specialized elcykler

Specialized elcykler

Hos Cykelexperten.dk har vi et stort udvalg af Specialized elcykler.

Ved at kombinere hastighed og stil gennem Specialized’s innovative assistentmotor, avancerede teknik og slanke design, formår Turbo modellerne at være en sand revolution i elcykelverden.

Enkle modeller er endda i stand til at opnå en hastighed på op til 45 km/t, mens du træder på pedalerne – den enkle rytter får ganske enkel superkræfter med elcykler fra Specialized.

Se også Specialized MTB eller alle Specialized cykler som Cykelexperten.dk fører.

Om Specialized og deres elcykler

Specialized er en af verdens absolut førende cykelbrands. De er cykelsponsor for de allerbedste UCI World Tour-cykelhold, heriblandt Astana, Etixx Quick Step og Tinkoff. Specialized har præsteret at have en års omsætning på en milliard kroner, hvilket vidner om mærkets størrelse.

Du kan finde el-modeller fra Specialized i forskellige prisklasser – ligefra knap 22.000 kroner til 78.000 kroner. Der er noget til enhver smag og behov. Af kendte modeller findes der Turbo, Turbo Como, Turbo Vado, Turbo Kenevo og Turbo Levo

Virksomheden blev grundlagt helt tilbage i 1974 af Mike Sinyard, som startede med modellen ‘Allez’. Det der kendetegner cykler fra Specialized, er at de er på forkant med udviklingen ved hele tiden at prøve at flytte grænserne for cyklens formåen.

 

Du vil altid finde en elcykel som kan opfylde dit behov i vores 1500m2 store MEGASTORE. Her har vi altid 100+ racer modeller i udstillingen.

Cykelexperten MEGASTORE, Slotsherrensvej 103, Vanløse

Telefon: +45 7230 1817

Email: megastore@cykelexperten.dk