Specialized Chisel 2019 ▷ Læs om modellen

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Hvis du overvejer at gå ind i XC racing, så er Specialized Chisel det oplagte valg til begynderen, der ikke vil på på kompromis.

Med Specializeds M5 aluminium og XC 29″ konstruktion, D’Aluisio Smartweld-teknologi og integreret kabelføring kan Chisel modellen levere høj fart, selvsikker kontrol og minimal vedligeholdelse. Priserne ligger på mellem 11.699 og 13.999 kroner for Specialized Chisel.

Se ALLE Specialized Chisel cykler
Se ALLE Specialized Cykler
Læs om Specialized MTB Cykler
Læs om Specialized Racercykler
Læs om Specialized Hverdagscykler
Læs om Specialized EL-Cykler

CX Dame el Herre

,

CX Cykel Modeller

CX Årgang

,

Du kunne også være interesseret i...