Specialized Ariel 2019 ▷ Læs om modellen

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Specialized’s Ariel modellerne er en hybridcykel – en slags mountainbike til byen om man vil. De vil udfordre din eventyrlyst, da den med lethed kan forcere brostensbelagte veje, parker, grusstier, gader og stræder.

Specialized Ariel har et robust A1 Premium aluminum stel, som er let og holdbart. Derudover er stellets geometri udformet således, at du kan køre hurtigt på den mest effektive måde, men uden kørestillingen bliver for aggressiv. En praktisk og komfortabel cykel til by og grusveje. Derudover er Ariel cyklerne udstyret med affjedret forgaffel.

Se ALLE Specialized Ariel cykler
Se ALLE Specialized Cykler
Læs om Specialized MTB Cykler
Læs om Specialized Racercykler
Læs om Specialized Hverdagscykler
Læs om Specialized EL-Cykler

CX Årgang

,

CX Dame el Herre

CX Cykel Modeller

Du kunne også være interesseret i...