30% Tilbud

SCOTT Road Premium Race Sko, Str. 43 - OUTLET

2.199 DKK 1.539 DKK

Betal først i Januar!Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i 20. Januar 2018. Læs mere om Viabill her.Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.)Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Scott Carbon Road Limited er Scotts topmodel indenfor racer cykelsko. Scott Road Limited er designet til at opfylde de proffesionelle cykelrytters krav. Det er en af de letteste og mest stive cykelsko på markedet.

Ryd

OBS: Kun 1 stk. tilbage i str. 43

Varenummer: 4057 Kategorier: , , , Brand:

Scott har designet Road Limited med en letvægts carbon ydresål, der er integreret med Scotts ram air system for at overfører krafterne direkte til pedalerne og holde fødderne ventilleret. Road Limited har Scotts Boa spændesystem, som er let at justere og giver super comfort. Carbon hælen er med til at give en perfekt stabil pasform. Scott Road Limited komme ligeledes med den nye indersål, der kan justeres efter brugeren, så man også der får optimal komfort og kraftførelse Farve: Scott Team hvid/gul

 

CX Skostørrelser