Scott Road Comp Boa Lady '20, Dame Cykelsko, White/Turquoise

999 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Scotts populære Road Comp cykelsko i en smart hvid farve med turkis. Skoen er et lækkert bevis på at god pasform og high-performance ikke altid skal have en høj pris. Scott Road Comp med et anatomisk centreret  drejespænde, som gør det nemt at justerer skoens pasform over vristen af foden.

Ryd

Bemærk: Scott sko skal typisk købes i 1-1.5 størrelse større end det du bruger i normal sko.

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , Brand:

Derudover er der Wrap Fit teknologi, som er et lag af syntetisk læder, som nærmest svarer til foden som en nr. 2 hud. Med Performance Fit sørger man for at give en støttende platform for at kunne mere og bedre. Scott Road Comp er udstyret med en indersål, der er anatomisk designet og justerbar. Derudover er cykelskoen udstyret med nylon og glasfiber sål, som har en stivhed på indeks 6.

CX Skostørrelser

, , , , , ,

CX Tilbehørs Farver

CX Dame el Herre

Du kunne også være interesseret i...