25% Tilbud

Scott 2017 Road Team BOA Herre Racercykel sko

1.199 DKK 899 DKK

Betal først i Februar!Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i Februar 2018. Læs mere om Viabill her.Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.)Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Ryd

Bemærk: Scott sko skal typisk købes i 1-1.5 størrelse større end det du bruger i normal sko.

Varenummer: N/A Kategorier: , , , , Brand:

Aspirerende racere, Præmium Gran Fundo ryttere, og eventyrlystne ligeså vil finde Scott Road Team Boa til at være en perfekt sko for seriøs pedal-respons og langdistancekomfort. Skoen har en stilet asymmetrisk overdel der vikler sig om vristen og en close-fit tilpassende mønster med Boa IP1 hjulet på toppen og midtfoden.

Kombineret med en lavere anatomisk fit-strap, skaber den den bedste pasform til rytterens fod.

For fuld-dags støtte har den ergologiske indersål en justerbar arch-support og metatarsal knap. Tarsalen er den del af din fod der omfatter hælen og alle knogler i det generelle område, hvilket vil få overlegen støtte. Glasfiber sålen har et øget spektrum af justeringer med et stiffness-index af 8.

 

Har også en udtagelig indersål.

Vægt 1 kg
CX Skostørrelser

CX Dame el Herre