Rudy Project - Rush MTB/Race Hjelm

699 DKK

Betal først i Januar!Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i 20. Januar 2018. Læs mere om Viabill her.Find HjelmstørrelseEr du i tvivl om hvilken størrelse cykelhjelm du skal vælge. Så kan du læse vores lille guide og få hjælp til hvordan du måler dig frem! Gå til guide.Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.)Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Landevej og MTB hjelm fra Rudy Projekt med lav vægt, uden at gå på kompromis med komforten. Komforten sikres med hele 21 luftindtag, udskifteligt comfort padding og det selv justerende fastspændingssystem. “iForm er vild med denne hjelm. 4.5/ stjerner. Let hjelm, god ventilation, nem at justere!”

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: , Tag: Brand:

Visir er integreret og aftageligt. Rush er den nye og ambitiøse Rudy Project hjelm dedikeret til dem, der vil at give deres bedste resultater i konkurrencer med både stil og værdi for pengene.

Vægt (S / M):  240g

Vægt: (L / XL): 260 g.

Certificeringer: CE89/686 EEC / EN 1078 / CPSC 12.03 / AS / NZS 2063.

 

 

CX Hjelmstørrelse

, ,

CX Farver

Azur/Lime Fluo (shiny), Hvid / Sølv, Neon Pink, Sort / Hvid