Ridley Tempo Disc Herre 2019

7.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Ridley Tempo – helt ny model udviklet til at erobre by junglen – en rigtig urban cykel. Perfekt til “sporet” på vej til arbejde, og en drøm på gader og stræder i den indre by. Med et sportslig præg, er den et super valg til dig der pendler og motionerer. Ridley Tempo er med kraftige hydrauliske skivebremser og brede let rullende dæk.

Se alle Ridley cykler

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:
SteltypeTIG-welded 6061 triple-hardened and triple-butted aluminium frame. Equipped with: integrated shifter cables, head tube with semi-integrated 1 1/8″ headset, kickstand, fender, rack mounts and a replaceable rear derailleur hanger
ForgaffelTempo carbon UD
KranksætTruvativ 38T
KassetteShimano CS-HG500-10 SPEED 11-36
Gearskiftere og grebShimano Deore 10g
ForbremseTektro HD-M285
BagbremseTektro HD-M285
FælgeForza CXD
DækKENDA 700x35C
Særligt udstyrProducent Link

Ridley Tempo Størrelses Guide Herrer

CX Cykel Farver (Pick)

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Farver

Grey

CX Gear Antal

CX Steltype

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Cykel Modeller

CX Geartype

CX Geargruppe

Du kunne også være interesseret i...