6% Tilbud

Raleigh Tourist de Luxe 7g Herre Sort 2017

6.699 DKK 6.299 DKK

100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Ryd
Varenummer: Raleigh_Tourist_de_Luxe_7g_Herre_Sort_2016 Kategorier: , , Brand:

Raleigh står for tradition og kvalitet. Lige siden starten i 1886 har navnet Raleigh været synonym med kvalitetscykler for generationer af danskere. Når du kører på en Raleigh, sender du derfor et klart signal til dine omgivelser om kvalitetsbevidsthed, ro og overskud i hverdagen.

Siden 1937 har Raleigh haft dansk hovedsæde i Østjylland, hvor vi udvikler og fremstiller de cykler, der bringer dig til og fra arbejde, sport, venner, familie og oplevelser. Vi kender og honorerer de høje krav, som det danske klima og en dansk hverdag stiller til din cykel, for vi lever og bor selv i det. Når du vælger en Raleigh, køber du nemlig årtiers know-how inden for dansk cykeldesign og -produktion.

Tourist de Luxe er håndbygget af HF Christiansen, Randers, efter Raleighs originale tegninger fra 1921.

Touristen er naturligvis blevet opgraderet gennem tiden, så den nu bl.a. har meget aluminiumsudstyr, men cyklen har eksempelvis stadig de karakteristiske håndmalede linjer på skærme og kædekasse.

Kvaliteten, kørestillingen og respekten for arven gør Touristen til flagskibet indenfor klassiske cykler.

 

Stel: Stål.

Gear: 7 indvendige Shimano Nexus.

Bremser: Fodbremse bag og tromlebremse for.

Dæk: Bike Attitude 28×1 1/2 sort antipuncture med refleksside.

Andet: Brooks B66 lædersadel, aluminiums skærme, bagagebærer, lukket kædekasse, godkendt Bike Attitude lås, baglygte med batteri.

Master Cykelstørrelse & Master Raleigh Farve

,

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Cykel Modeller