19.2% Tilbud

Raleigh Sidor 7g Dame Fodbremse Rød - KAMPAGNE

4.699 DKK 3.799 DKK

100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Sidor er en let og elegant citybike. Sidor’en har komfort i højsædet med den oprejste kørestilling og de ergonomiske håndtag.

Ryd
Varenummer: Raleigh_Sidor_7g_Dame_Fodbremse_R__d_2016 Kategorier: , Brand:

Stel: Aluminium

Gear: 7 indvendige Shimano Nexus.

Bremser: Fodbremse bag og V-bremse for.

Dæk: Bike Attitude 700x35C Kevlar.

Andet: Støtteben, lås og bagagebærer.

Raleigh står for tradition og kvalitet. Lige siden starten i 1886 har navnet Raleigh været synonym med kvalitetscykler for generationer af danskere. Når du kører på en Raleigh, sender du derfor et klart signal til dine omgivelser om kvalitetsbevidsthed, ro og overskud i hverdagen.

Siden 1937 har Raleigh haft dansk hovedsæde i Østjylland, hvor vi udvikler og fremstiller de cykler, der bringer dig til og fra arbejde, sport, venner, familie og oplevelser. Vi kender og honorerer de høje krav, som det danske klima og en dansk hverdag stiller til din cykel, for vi lever og bor selv i det.

 

Master Cykelstørrelse & Master Raleigh Farve

,

CX Cykel Modeller

CX Steltype