Raleigh Darlington Elcykel Dame 2019 - blå

9.999 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Raleigh Darlington (som også findes i en model uden el) er en ægte bycykel. Med el får du maksimal komfort og køreglæde gennem gaderen. Med en Darlington kommer du snildt gennem dagens gøremål.

Hvis du bare vil slippe for modvinden, enkelt og billigt – kan en elcykel med frontmotor være sagen! Darlington vores billigeste elcykel og kommer med Promovec motor og batteri. Promovec har siden 2005 været førende inden for området og har med sin aktive indsats været med til at sætte nye standarder for elcyklens udseende og funktion. Promovec er en dansk producent.

Vi vil for bedste køre komfort altid anbefale en elcykel med centermotor, men Darlington er et stærkt økonomisk bud på en elcykel med frontmotor. Kvaliteten er i top fra Raleigh med stærke komponenter og gear fra Shimano.

E-Pakke Elcykel Service Pakke Tilbud

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:
Steltype Aluminium
Forgaffel Fast Stål
Gear 7 indvendige Shimano Nexus gear
Motor Danskudviklet motorsystem og garanti
Rækkevidde Op til 50km
✓ Beregn Rækkevidden
Batteri Batteri: Lithium-ion 8.8
Forbremse V-Bremse (Fælgbremse)
Bagbremse Fodbremse
Fælge/Dæk Kenda Kwick Antipuncture 700x38C.
Yderligere Specifikationer: For- og baglygte, Støtteben, Lås

 

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

,

CX Cykelstørrelser

CX El-Motor Mærke

CX Batteristørrelse

CX Farver

Mat blå

CX Motortype

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Cykel Modeller

CX Geartype

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...