25.4% Tilbud

Raleigh Contour 7sp Fodbremse Herre

6.299 DKK 4.699 DKK

100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Ryd

OBS: Kun 1 stk. tilbage i str. 60 cm.!
Har lidt småridser i stel som kun er af kosmetisk betydning.!

Raleigh står for tradition og kvalitet. Lige siden starten i 1886 har navnet Raleigh været synonym med kvalitetscykler for generationer af danskere. Når du kører på en Raleigh, sender du derfor et klart signal til dine omgivelser om kvalitetsbevidsthed, ro og overskud i hverdagen.

Siden 1937 har Raleigh haft dansk hovedsæde i Østjylland, hvor vi udvikler og fremstiller de cykler, der bringer dig til og fra arbejde, sport, venner, familie og oplevelser. Vi kender og honorerer de høje krav, som det danske klima og en dansk hverdag stiller til din cykel, for vi lever og bor selv i det. Når du vælger en Raleigh, køber du nemlig årtiers know-how inden for dansk cykeldesign og -produktion.

Raleigh City er det ideelle valg til indkøb, udflugt og daglig transport hele året rundt. Den komfortable siddeposition og de lækre komponenter spiller perfekt sammen med de lette alu-stel og giver en overlegen pakke. En pakke, der med sit innovative og fremadskuende design signalerer moderne livsstil. De kendte
Raleigh-dyder med overlegen kvalitet og holdbarhed er der selvfølgelig ikke givet køb på.

Stel: Hydro formet 6061 Light Alloy.

Fælge: Linus Next.

Gear: Shimano Nexus 7 fodbremse.

Dæk: Bike Attitude 700x37C sort antipuncture med
refleksside.

Kranksæt: 38T alu.

Bremser: Fodbremse og Rullebremse.

Lås: Godkendt Bike Attitude.

Lys: Diode for- og baglys

Master Cykelstørrelse & Master Farve

,